≫ 

Seks u "Senkama nad Balkanom"! Bjela u glavnoj ulozi, sve je prštalo od strasti kad je Tane dohvatio lepu Maju (FOTO)

Na ovu scenu čekalo se od početka emitovanja serije

  • 11
Printskrin: RTS

Sve ono što se naslućivalo da će se dogoditi u seriji "Senke nad Balkanom", dogodilo se u osmoj epizodi. Inspektor Pletikosić je pokazao svoju emotivnu stranu kada je zaplakao nad Marinim mrtvim telom, javni tužilac Vojin Đukuć ostao je bez glave u novom ritualnom ubistvu, a inspektor Tanasijević i lepa vlasnica banke Maja Davidović upustili su se u romansu. I to kakvu romansu!

Inspektor Pletikosić plakao nad Marinim mrtvim telom, pa rešio da je osveti: Ovu epizodu "Senki nad Balkanom" smo čekali 15 dana! (VIDEO)

Scena seksa njih dvoje podsetila je na prvu epizodu u kojoj smo gledali eksplicitne scene Pletikosića i prostitutke Mare, s tom razlikom što je ovo prvi put da Dragana Bjelogrlića vidimo u takvom (strastvenom) izdanju.

Foto: Printskrin/ RTS

Serija, koja je od početka obećavala da će pomeriti granice u srpskoj kinematografiji, malo pomalo činila je to svakom epizodom. Koncipirana tako da se radnja nazire, ali i sa puno iznenađenja, napravila je prave zavisnike od onih koji je prate.

Da sve vodi ka još jednom ljubavnom zapletu postalo nam je jasno kada je Tane, koji sve vreme pati za bivšom ženom, u poslednjoj epizodi odbio da ponovo budu zajedno. A nisu bile ni zanemarljive iskrice koje su tinjale između njega i lepe Maje.

Foto: Printskrin

Nakon što se sinoć još jednom našla u opasnosti, kada je Kaluđer presreo automobil u kom je bila sa Vojinom Đukićem, i nakon što je Tane (ponovo) spasao, sve dalje može da ide u istoriju.

Kako bi bila bezbedna, insprektor je odvodi kod njega kući i tamo, u mraku, dešava se sve ono što treba da se desi između dvoje ljudi koji se privlače.

Foto: Printskrin/ RTS

Do kraja serije ostale su još tri epizode. Ono čega se boje svi koji navijaju da Tane i Maja opstanu kao par jeste što postoji velika verovatnoća da je i atraktivna glumica deo sekte Tula. Iste one sekte koja je do sad odrubila pet glava.

Foto: Printskrin/ RTS

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stevan

    11. decembar 2017 | 14:59

    salu na stranu mislim da sam siguran da bolju seriju nismo odavno imali mnogi nasi a i strani reziseri bi mogli mnogo toga da nauce

  • Čaruga

    11. decembar 2017 | 19:47

    I tata bi sine. Dobra Maja

  • Zare

    11. decembar 2017 | 16:31

    Deda Tane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA