≫ 

Kaća Živković progovorila o svojoj ljubavi sa Banetom, pa je uporedila sa Luninom i Slobinom vezom! (VIDEO)

- Svi misle da ljubav u rijalitiju ne može da preraste u nešto ozbiljno - rekla je Katarina

  • 2

Na krsnu slavu Sveti Nikola Ognjen Amidžić ugostio je i Katarinu Živković, koju nije mogao da ne pita o vezi koja je godinama bila pod lupom javnosti, a reč je o njenoj ljubavi sa Banetom Jankovićem.

Kaća i Bane zajedno su bili 5 godina, a upoznali su se na "Farmi" u kojoj je Kaća odnela prvo mesto.

GLUMCI, PEVAČI, MODNI KREATORI, VODITELJI... Evo ko je sve od poznatih došao kod Cece na slavu (FOTO)

Međutim, Kaća i nije bila raspoložena za priču o Banetu, ali se posle Amidžićevog insistiranja prisetila svega i ipak dala komentar, a svoju vezu sa Banetom uporedila je i sa Luninom i Slobinom vezom.

- Krenuli ste svojim putevima, ali kako gledaš na vezu sa Banetom? - pitao je Ognjen.

- Gledam na to kao na nešto zaista lepo. To što se desilo i što je trajalo pet godina je bilo jako lepo. Neverovatno koliko je bilo propraćeno od strane medija i koliko su ljudi bili fascinirani nama kao ljubavnim parom. To je bilo kao španska serija. I naravno, svako od nas je krenuo nekim svojim putem, to je iza nas, ali normalno je da će mi sve to ostati u lepom sećanju. Iz tog rijalitija svi misle da ne može ništa da se desi, nešto što može da preraste u ozbiljno, a ovo je stvarno bilo jako lepo i ozbiljno i završilo se još lepše - objasnila je Katarina.

Foto: ATA Images

- Završilo se krajem. Zašto sve što je lepo ima kraj. Je l' misliš da će možda Luna i Sloba da pomute vašu slavu?  - pitao je Ognjen.

- Mislim da su na dobrom putu da pomute našu slavu - rekla je pevačica.

- Misliš da će ta veza opstati? - pitao je voditelj.

- Ne znam, ali ja bih volela ukoliko je ljubav prava da ta veza opstane, a ako nije prava onda ne treba da opstane - objasnila je Katarina.

Međutim, Kaća je rekla da kada su oženjeni muškarci u pitanju, ona to što je Luna učinila nikada ne bi uradila.

- Prema zauzetim muškarcima mi se nikad neće roditi nijedna emocija. To meni kao da je od rođenja usađeno. Zauzete muškarce ne gledam kao potencijalne partnere i to mi se ne može desiti. Ja sama sebi aminujem i određujem u kog ću se zaljubiti i tako nešto mi se nikad nije desilo. Čim je neko zauzet, za mene tu nema mesta - poručila je Živkovićeva.

Pogledajte šta je Katarina rekla o svojoj ljubavi sa Banetom i kako je prokomentarisala Luninu i Slobinu vezu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA