≫ 

Marija Šerifović očajna zbog problema koji je muči godinama, a sad je i javno zamolila za pomoć (FOTO)

Marija već duži vremenski period ima veliki problem za koji se sada veže i njena novogodišnja želja

  • 14

Marija Šerifović svakodnevno je aktivna na Instagramu na kom vrlo često objavljuje fotografije i snimke sa koncerata, fotke i snimke svog psa, ali i razne poruke svojim fanovima.

Tim putem često iskritikuje javnost zbog nekog postupka, devojke koje sreće po klubovima i aerodromima, ali je i više desetina puta do sada istakla dvoj problem sa nesanicom.

Oni koji je verno prate znaju da Šerifovićeva noćima objavljuje da do jutra ne spava i da ima veliki problem sa nesanicom, a sada je i javno zamolila objavila da ne zna kako da se izleči od ovog problema koji postaje sve ozbiljniji.

- Ok, u 2018. godini želim da izlečim ovu nesanicu, insomniju, koji je već k....Samo ne znam da li da idem kod doktora, popa, hodže, travara, psihologa, psihijatra, da krenem na "reiki" ili da počnem da meditiram, možda da krenem na jogu, ili da postanem bretarijanac ili možda počnem da verujem u Sai Babu... Evo, života mi, želim! Ali kako?! - pitala je Marija na duhovit način.

U 11 sati, u apartmanu broj 11, pričali smo 11 minuta sa Marijom Šerifović: Pogledajte njen najluđi intervju! (VIDEO)

Evo i objave:

Foto: Instagram

Pogledajte i jedan od poslednjih razgovora sa Marijom u 2017.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA