Kija rekla da bi želela seks sa Milicom Pavlović, a sada joj je pevačica odgovorila! (VIDEO)

Atraktivna pevačica je tokom gostovanja u "Zadruzi" napravila opšti haos, i posle njenog nastupa niko nije ostao ravnodušan

  • 17

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Milica Pavlović žari i pali gde god da se pojavi, o njenim nastupima se dugo priča, a kako kaže za Telegraf, najvažnije joj je da i u Novoj godini bude okružena dobrim i normalnim ljudima.

Kiji pustili snimak u kom Anabela upozorava Lunu da se SKLONI od nje, one ustale i žestoko spustile jedna drugu! (VIDEO)

Milica kaže da joj je protekla godina bila jako uspešna, a što se tiče 2018. godine, za sebe je imala specijalne želje, a tiču se njenih dragih ljudi.

- Sebi sam poželela da i dalje budem okružena dobrim, zdravim, normalnim ljudima. Da moja porodica ostane ponosna na mene, da moji prijatelji i dalje veruju u moje najbolje namere ka njima i da znaju da u meni imaju dobrog prijatelja - izjavila je Milica.

Foto:Telegraf

Milica je za doček Nove godine nastupila u jednom prestižnom beogradskom restoranu, pa smo je pitali da prokomentariše vrtoglave honorare koje pevači zarađuju te večeri, a ona je rekla sledeće:

- Činjenica je da su za Novu godinu honorari tri puta veći od normalne cene, najveći je honorar za Novu godinu, ali ja imam veliku produkcijsku kuću iza sebe tako da ne ide sav novac meni - rekla je ona i prisetila se novogodišnjeg nastupa pa je dodala:

Foto: Telegraf

- Fenomenalno je bilo. Publika je bila izvanredna, uglavnom su to bili mladi, to me neizmerno raduje. Pevala sam skoro četiri sata i bilo je izvanredno - rekla je Milica.

Pavlovićeva je zatim otkrila da li joj se nekada dogodilo da dobije nepristojnu ponudu na nastupu.

Foto: Marko Jovanović

- Nepristojnu nikada, zato što smatram da ne emitujem takvu energiju, a i ne doživljavaju me ljudi kao ličnost kojoj mogu reći tako neke nepristojne stvari - objasnila je pevačica.

Pitali smo Milicu kako komentariše to što je učesnica Zadruge Kristina Kija Kockar priznala da joj se Pavlovićeva dopada i da bi sa njom rado želela da ima seks.

Kija o Milici Pavlović:

- Pratim "Zadrugu". Koliko sam ja upućena, Jovana je rekla da izdaje Kiju, e sad koliko je to tačno, ja to ne mogu da znam, ali šta da kažem, drago mi je da se sviđam nekome, ko god to bio - rekla je Milica i dodala da nema favorita za pobedu u rijalitiju.

Printskrin: Telegraf

- Malo je nerealno i ružno možda da ja izdvojim nekog favorita, zbog toga što ima dosta kolega mojih tamo, pa eto kolegijalno podržavam nekog od kolega - zaključila je Pavlovićeva.

Pogledajte intervju sa Milicom Pavlović:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. januar 2018 | 14:56

    Jao , kako bi neki voleli da o Kristini izbunare bar nesto sto ne valja , ali mrka kapa . Pa da ona ima bilo sta da krije ne bi ni ulazila . Jasno kao dan ! Kraljice samo napred i sa srecom !

  • Cure

    5. januar 2018 | 14:30

    Meni je sumnjiva nikad je nisam video sa deckom niti se pisalo o tome vrlo moguce da je sklona istom polu..

  • Zis

    5. januar 2018 | 15:39

    Kakav je to sex bez one muske stvari !!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA