SMARATE VIŠE S MOJIM NOSEM, POMIRITE SE S NJIM! Rada Manojlović osula paljbu po hejterima i zapušila im usta za sva vremena! (VIDEO)

- Ako vam je moj nos najveći problem u životu, onda moram da vam kažem da vam stvarno zavidim - napisala je između ostalog Rada Manojlović

  • 45
Rada Manojlović Foto: Marko Jovanović

Osim što je sa fanovima podelila kratak video o tome kako je izgledalo snimanje jednog od njenih spotova iza kamera, Rada Manojlović je "očitala bukvicu" svima koji komentarišu njen nos i imaju zamerku na njen izgled.

Iz ovog brutalnog ugla se BAŠ SVE vidi! Rada Manojlović objavila seksi selfi u maleckom bikiniju, fanovi izgoreli! (FOTO)

Rada već godinama važi za jednu od omiljenih, kao i najzgodnijih srpskih pevačica, međutim, uvek se nađe poneki negativan komentar. Tim povodom, Rada se obratila svima onima koji nalaze manu njenom izgledu, konkretno koji imaju nešto protiv njenog nosa!

Foto: Marko Jovanović

- Malo podsećanja sa snimanja - napisala je Rada, a onda se obratila hejterima.

- P.S. Za sve hejtere: Smarate više sa mojim nosem. Pa, realno... Mislim, prevaziđite ga već jednom, hahaha, prebolite, pomirite se s tim (s njim). Ako vam je moj nos najveći problem u životu, onda moram da vam kažem da vam stvarno zavidim. Mislim, logično je da vam je život savršen, pa vam ne preostaje ništa drugo sem da komentarišete nečije krive noge, male grudi ili krive noseve - dodala je Rada, ali to nije sve.

Printskrin: Instagram/radamanojlovic

- A realno, šta biste drugo i radili, kad vam sve ostalo, očigledno, funkcioniše savršeno? Logično je da morate nečim ispuniti tako savršen život, zar ne? Razumem vas, sve ste postigli, ostvarili, obezbedili, nemate više potrebe da radite, pa morate nečim da ubijete dosadu. Tako da kažem, stvarno vam zavidim. Hehe, šalu na stranu (mada u svakoj šali pola istine), čak vas i volim takve kakvi ste, verujte, bilo bi dosadno bez vas, tako da - samo nastavite, vi ste mi dokaz da sam uspela u životu - završila je Rada Manojlović.

Evo i koji snimak je podelila sa fanovima:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivy

    11. januar 2018 | 14:51

    Meni ova devojka generalno nije simpaticna,ali njen nos njena stvar,podrzavam je za to!

  • Duki

    11. januar 2018 | 13:39

    Bas su neki u pisanju komentara strasni ona se rodila sa takvim nosom i nije u redu da je tako vredate njoj moze doci do psihicki problema da bi se vi kreteni zadovoljavali vasim ruznim komentarima zalosno.

  • BOZA ZEMUNAC

    11. januar 2018 | 14:09

    A šta fali nosu . Baš je seksi.Rado nemoj ni slučajno da ga operišeš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA