≫ 

Najviše se plašim Sergejevih komentara: Talentovani Luka hrabro do superfinala "Pinkovih zvezdica"

- Zadovoljan sam dosadašnjim učešćem, ali smatram da uvek može bolje - otkriva Luka Utvić, jedan od miljenika u "Pinkovim zvezdicama"

  • 0

Luka Utvić je jedan od takmičara koji će ponovo nastupiti na sceni "Pinkovih zvezdica", nakon što je prošle godine stigao do šestog kruga u ovom muzičkom takmičenju. Ovaj četrnaestogodišnjak iz Niša otkrio je da je razlog njegovog drugog prijavljivanja upravo taj što hoće da pokaže i dokaže da može više i bolje.

18 godina od ubistva: Ceca sa decom dala pomen Željku Ražnatoviću Arkanu (FOTO) (VIDEO)

Luka je ispričao svoje utiske sa takmičenja i otkrio šta bi sada želeo da postigne:

- Zadovoljan sam dosadašnjim učešćem, ali smatram da uvek može bolje. Mislim da moje ponašanje na sceni trenutno nije na nivou mojih godina, tako da bih to baš voleo da popravim, da sve to izgleda mnogo bolje. Ja sam prošle sezone stigao do šestog kruga. Naravno, voleo bih da se nađem u superfinalu, ali mi je cilj da stignem sada što dalje. Ne mora da bude superfinale, ali hoću da oborim onaj rekord koji sam dostigao prošle godine - kaže on.

Pritnskrin: Youtube/2CELLOS, TV Pink

Ono što je najlepše kod ovog takmičenja jeste što se sklapaju prijateljstva za ceo život, a Luka je ispričao i to kako on i njegovi vršnjaci provode vreme između snimanja:

- Ja se sa svima družim, svi mi prijaju, meni je ovde mnogo lepo. Uglavnom smo svi tu, pričamo, šalimo se, podržavamo jedni druge i to je ono što je najvažnije i najlepše kad je ovo takmičenje u pitanju. Sviđa mi se dosta njih i voleo bih da nastavimo da se družimo i posle takmičenja, a ko će pobediti, nemam predstavu. Dražen je neko ko se izdvaja, po meni, ali šta će biti do kraja, videćemo - objasnio je Luka.

Printskrin: TV Pink

Luka je priznao i čijih komentara se najviše plaši, pa je rekao sledeće:

- Volim sve članove žirija, svi su mi jako zanimljivi, ali se najviše plašim komentara Sergeja Ćetkovića. Nije on najstroži, ali me uvek plaši šta će mi reći, jer su njegovi komentari uvek iskreni. Trudim da svačije komentare ispoštujem, ali njegovi su mi najupečatljiviji i volim da ga slušam - priča Luka i otkriva sa kime bi najviše voleo da snimi duet:

- Sa Gocom bih definitivno voleo da snimim duet (smeh). Ona je iskrena, pre svega, nju najviše volim i njena energija mi veoma prija, tako da bih voleo da snimim duet sa njom. A sa druge strane, voleo bih da Leontina napiše pesmu za mene. Ja mnogo volim muziku Tošeta Proeskog, a kako je ona sarađivala sa njim, voleo bih da uradi jednu lepu baladu za mene.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA