≫ 

Dragana Katić čekala da joj deca postanu punoletna, pa zbog oca svojih sinova otišla na sud!

Dragana Katić je nakon punoletstva svojih sinova rešila da podigne tužbu, u čemu su je i oni podržali

  • 25

Voditeljka Dragana Katić oduvek je govorila da joj ne pada teško to što je samohrana majka dvojice sinova, međutim posle njihovog punoletstva ipak je odlučila da tuži njihovog oca za sve neisplaćene alimentacije.

Pljunuo si na našu ljubav, ne mogu da verujem koliko me mrziš: Kija se slomila pred svima, plakala kao kiša, Sloba besneo, Luna jedva zadržala suze! (VIDEO)

Sinovi Boban i Bojan podržali su majku u nameri da istera pravdu.

- Dragana dečacima nikada nije govorila loše o njihovom ocu i trudila se da oni sve vreme budu u kontaktu sa njim, kada god je on to želeo. Ipak, činjenica je da je i materijalna i svaka druga odgovornost tokom njihovog odrastanja i školovanja sve vreme bila na njoj - kaže izvor blizak Dragani i dodaje:

- Ona se zaista nikada nije žalila, baš zato što nije ni imala nameru da se udaje za oca svojih sinova, zato u javnosti nije ni otkrila ko je on. Dakle, on je bio u potpunosti zaštićen, međutim, kako nikada nije osetio potrebu da Bobanu i Bojanu pruži ono što im po zakonu pripada, shvatila je da bi se ogrešila o njih kada ga ne bi tužila. Nakon što im je sve objasnila, oni su je podržali i proces je počeo - kaže izvor.

Foto: Telegraf

Na pitanje zašto je čekala da joj deca postanu punoletna kako bi se odlučila na tužbu, odgovorila je: "To sve ostaje na sudu, jer nije u redu da pričam zbog druge strane".

Katićeva je priznala da joj nikada nije padalo teško to što je odluke u vezi sa svojim sinovima donosila sama.

- Nisam nikada bila od onih žena koje su smatrale da moraju pošto-poto da imaju muškarca kraj sebe i da neko donosi odluke. Meni lično bi smetalo da moram da delim neke odluke kada se o njima radi. Moram priznati da sam tu sebična, ali to je tako - rekla je Dragana za TV "Hepi", a onda je objasnila i zašto se odlučila na tužbu.

Foto: Vladimir Milovanović

- Ako krenemo deci da objašnjavamo da zakonski možeš neke stvari da regulišeš, ti ćeš dobiti novu generaciju mladih ljudi koji znaju svoja prava i obaveze. Da su moji roditelji bili razvedeni, ja sam sigurna da moja majka ne bi tražila alimentaciju, da se ne bi sudila, jer bi to bila sramota. Ja sam obrnut slučaj, jer sam svoju decu uvela u celu priču. Kada su napunili 18 godina, pitala sam da li hoće da uđu u priču, oni su pristali, pitala sam zbog čega i oni su naveli. Oni su sada punoletni, i on će da ode i da potpiše svoju izjavu. Sam će da uđe i zakleće se da će govoriti istinu. Izađi pred zakon i kaži istinu. Ako dobiješ, dobiješ, ako izgubiš, izgubiš, ali ćeš u svakom slučaju naučiti nešto - rekla je voditeljka.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    17. januar 2018 | 13:00

    Uz dužno poštovanje svih porodičnih vrednosti, moram da se zapitam: Šta ste gospođo čekali 18 godina? U podizanju dece do sada vam nije trebalo ništa? Da li vam je u korišćenju raznih plastičnih operacija ponestalo novca? Pomalo otužno!

  • Weca

    17. januar 2018 | 18:19

    Ogresila se o decu sto nije naplatila njihovo odrastanje od njihovig oca a nije se ogresila o tog coveka sto mu je oduzela pravo da bude otac svojim sinovima.Ova zena je cist licemer.A verovatno joj se i sponzori razbezali,stigle nove made nade.....

  • Snezana

    17. januar 2018 | 12:48

    Ne razumem stvarno. Uđeš u vezu sa oženjenim čovekom sa kojim znaš da nema budućnosti, napraviš decu sa njim, čekaš 20 godina i onda ga tužiš?! Možda stvarno tako treba da se radi, ne znam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA