≫ 

Pljunuo si na našu ljubav, ne mogu da verujem koliko me mrziš: Kija se slomila pred svima, plakala kao kiša, Sloba besneo, Luna jedva zadržala suze! (VIDEO)

- Ja to nisam zaslužila, retko plačem, Slobodan je više plakao u našoj vezi nego ja - poručila je Kija

Posle totalnog šoka kada su procurile poruke koje je Sloba slao maloletnici, Kija je noćas plakala kao kiša dok je ostalima pričala koliko ju je povredio Slobin jučerašnji postupak kada joj je Radanović u lice rekao da je imao mnogo devojaka tokom njihove veze.

Jesam se dopisivao, pa šta sad?! Sloba priznao Luni da jeste slao poruke drugim devojkama, a onda je izneo nepoznate detalje (VIDEO)

- On bi trebalo da zna koliko me boli što sam to saznala na ovaj način. Niko od nas ne može da vuče nekoga, govorim generalno, ne optužujem ništa tebe Slobodane. Ja to nisam zaslužila, retko plačem, Slobodan je više plakao u našoj vezi nego ja - rekla je Kija a Sloba ju je prekinuo:

- Da ja sam bio pi**ica!

Printskrin: TV Pink

- Slobodane, pusti me da završim. Teško mi je da saznajem takve stvari posle toliko godina, ali najteže mi je njegovo ponašanje sinoć, ja sam skočila, mogao je da vidi u mojim očima da me to boli, a on mi odgovara: "Beži, mrš, i odgovara mi da je bilo puno tih devojaka", očekivala sam da jednostavno zaćuti, da ima bar toliko poštovanja - kroz suze je pričala Kristina i nastavila:

Printskrin: TV Pink

- Uvek sam bila tu za njega, kao i on za mene. U tom trenutku ga nisam prepoznala, te stvari me jako bole. Nisam mogla da iskuliram i volela bih da toi nisam uradila. Plačem zbog tih lepih stvari i ne mogu da verujem kako neko može da pljune na sve to i da ga baš briga. Nije naša veza bila toliko loša da neko može da me zamrzi u trenutku, ali taj njegov pogled je bio odraz neke velike mržnje. Znam koliko smo se voleli i ne mogu da verujem da neko posle toga može da bude bezosećajan prema meni.

Printskrin: TV Pink

Potom je besni Sloba uzeo reč.

- Ja da sam čuo ovu priču pre godinu dana poverovao bih u nju, a sada ima 50 odsto istine, nije bilo baš tako, isto tako kao ti sinoć, sam se mnogo puta osećao u našoj vezi. Ja te nisam prevario, ja sam se samo dopisivao. Sve što sam ja uradio se desilo nakon što mi je ona rekla da na mene gleda kao na brata ili cimera - istakao je Radanović.

Printskrin: TV Pink

- Tebi je krivo jer si uhvaćen, a ne zato što si to uradio - uzviknula je Kija a Sloba je uzvratio:

- Ke*a mi se od ovoga, suze i smeh, ona zna da ja padam na to.

Posle toga je Luna rekla da joj ništa više nije jasno.

Printskrin: TV Pink

- Ja svaku noć sanjam da on mene vara sa njom. Ne mogu da spavam noćima. Ovo je moj život, a ne rijaliti. Ja sam se zaljubila i ne znam šta da mislim - izjavila je Đoganijeva koja je dodala da je ubeđena da Kija i dalje voli Slobu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas razuma

    17. januar 2018 | 09:44

    Slobodan je stvarno u više navrata, teatralno izjavljivao "Ja sam kriv.". Da li je iko čuo da je nekad rekao izvini? Da li je ikad rekao pogresio sam, oprosti mi...? To pomalo sarkastično "Ja sam kriv", nije dovoljno...

  • AH

    17. januar 2018 | 09:54

    Neka svako zamisli sebe u situaciji fa dok radi za oboje btacmi drug te vara, a zatim te i javno pred kamerama prevari. Svi koji to podrzavaju nisu normalni i nisu dobri ljudi.

  • Ijasud

    17. januar 2018 | 09:43

    Sloba je usao kao fin mladic, izaci ce kao Zmaj od Sipova. Neverovatno neotesan lik, gadi se svakom normlanom coveku. Kao vadi se sto mu je Kija rekla da ga vise gleda kao brata, ali tada mu nije smetalo da je zeni. Nije znao gde da nadje muda kada je prvi put usla u Zadrugu, sto joj tada nije rekao da hoce razvod, nego joj je jos rekao da je voli? Tako i sada sa Lunom, ne smeta mu sto ga devojka samara, pickara, ali cim mu malo dosadi, pa naidje nova klinka, onda ce i za to Luna biti kriva, jer ga je pobogu samarala i brisala njime pod, ali naravno, nece imati muda da joj kaze da to nije to, nego ce joj obecavati brak i decu, kakav bolid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA