≫ 

Dobri su prijatelji, a evo kako Milica Pavlović komentariše skandalozni snimak na kom Darko Lazić šmrče beli prah (VIDEO)

Milica i Darko su dobri prijatelji, a ona je za Telegraf otkrila šta misli o snimku koji je šokirao javnost, a na kom se vidi kako Lazić šmrče beli prah nepoznatog sadržaja

  • 1
Darko Lazić, Milica Pavlović Foto: Telegraf/ATA Images

Jedna od najvećih mladih zvezda na domaćim prostorima, Milica Pavlović, žari i pali po klubovima, a svemu tome je pored glasa i stasa zasigurno doprinela i činjenica da je ne prate veliki skandali.

Međutim, jedan takav upravo potresa javnost, ali i estradu, i tiče se njenog kolege Darka Lazića sa kojim je Milica i privatno u dobrim odnosima.

Dragana Katić čekala da joj deca postanu punoletna, pa zbog oca svojih sinova otišla na sud!

Upravo iz tog razloga pitali smo je kakav komentar ima na snimak na kom se vidi kako Darko Lazić šmrče beli prah, tačnije supstancu nepoznatog sadržaja.

Foto: Marko Jovanović

- Jedino što mogu da kažem jeste da je Darko mnogo dobar dečko, kao i cela njegova porodica, i da smo mi privatno dobri. Sve ostalo me ne zanima i mislim da ne bi trebalo ništa više da komentarišem - rekla nam je Milica.

S obzirom na to da smo tek na početku 2018. godine Milicu smo pitali kako je ona doživela sam početak iste.

- Kao i svaka u mom životu počela je super! U veselom rapsoloženju, sa dobrim ljudima, i zahvalna sam Bogu na takvim ljudima koji me okružuju. Ja sam zaista zahvalna što se probudim svakog dana živa i zdrava, to je najbitnije - sa osmehom je rekla Milica.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko sisa

    17. januar 2018 | 14:21

    Mislim da je bitnije sta sluzba koja se bavi suzbijanjem narkotika misli nego Milica, valjda je ovaj do sada pozvan da objasni kome treba, sta smrce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA