Sonja Vuksanović završila u bolnici, hitno operisana

- U sredu se od rane zore osećala baš loše. Nije želela da rizikuje, nego se odmah obratila svom lekaru, koji ju je uputio u "Narodni front" - kaže izvor blizak Sonji

  • 4
Dajana Paunović Rođendan Foto: ATAimages

Sonja Vuksanović je u sredu po hitnom postupku primljena u bolnicu "Narodni front" gde je odmah operisana, i oseća se dobro posle hirurškog zahvata. 

Mama se pobrinula za svaki detalj! Sofija Šašić proslavila 18. rođendan, a sve je izgledalo kao iz bajke! (FOTO)

- Sonja izuzetno vodi računa o svom zdravlju. Uvek je odlazila na redovne ginekološke preglede kod svog doktora. Svaki pregled bi se završavao dobrim rezultatima, a onda se nedavno situacija promenila. Ona je poslednjih dana osetila promene, a u sredu se od rane zore osećala baš loše. Nije želela da rizikuje, nego se odmah obratila svom lekaru, koji ju je uputio u "Narodni front" - navodi izvor "Kurira" i dodaje:

Foto: Instagram

- Nakon ginekološke kontrole i urađenog ultrazvučnog pregleda, Sonji je saopšteno da ima problem koji mora odmah da se reši intervencijom. Usledio je šok. Hirurški zahvat, koji je trajao sat vremena, uspešno je obavljen, ne ostavljajući nikakve posledice. Sonja, koja je sve hrabro podnela, ovih dana će biti puštena na kućno lečenje.

Foto: Instagram/sonjavu

Inače, Vuksanovićeva je nedavno bila na poslovnom putu i već tamo je osetila zdravstvene tegobe, zbog kojih se, čim se vratila Beograd, odmah obratila lekaru.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saj

    18. januar 2018 | 07:29

    a ko je ova??po cemu je bitna???

  • Duca

    18. januar 2018 | 08:42

    E..sad mogu mirno da spavam!

  • Baby bly

    17. januar 2018 | 23:24

    Sigurno necete objaviti moj komentar jer pišem po milioniti put ostavljajući silne komentare..Ali rekla BiH Sonji da se drži,želim brzo ozdravljenje i uspeh na svim poljima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA