≫ 

"Van Gog" u sasvim novom ruhu: Sve počinje velikom rođendanskom žurkom za pamćenje (VIDEO)

Grupa "Van Gogh" pripremila je mnoga iznenađenja u 2018. godini

  • 2

Jedna od najpostojanijih rok grupa na našim prostorima - "Van Gogh", već 32 godine uspešno odoleva svim uticajima i opstaje, a takođe i ostaje jedan od najdugotrajnijih i najenergičnijih bendova današnjice. Momci su odabrali baš 2018. godinu za brojna iznenađenja - spremaju nove pesme, spotove, nastavljaju turneju, a kao šlag na tortu, samo što stiže pre torte, dobili smo snimak velikog rođendanskog koncerta!

ROĐENDANSKA ŽURKA ZA PAMĆENJE: Pogledajte kako je grupa "Van Gog" napravila šou u punom "Belekspo centru"! (VIDEO)

Đule i ekipa su 26. novembra 2016. godine u "Belexpo centru" održali rođendanski koncert, kada su fantastičnom svirkom iz dva dela sa fanovima proslavili veliki i važan jubilej - 30. rođendan. Tada je bend svojim najvernijim fanovima priredio svojevrsno iznenađenje: izveli su neke od najvećih hitova u akustičnoj verziji.

Ispunjeni dobrom energijom i publika i članovi benda ozareni su izašli sa koncerta, što je frontmena Zvonimira Đukića Đuleta nateralo na razmišljanje da pokloni svim ljubiteljima grupe Van Gogh "Rođendanski akustik koncert". Đule je brzo realizovao genijalnu ideju, pa fenomenalan video možete pogledati na njihovom zvaničnom Youtube kanalu.

Foto: Telegraf

Video je za kratko vreme sakupio veliki broj pregleda, a komentari su više nego odlični.

- Akustik koncert je tempjejt za to kako će izgledati akustični nastupi grupe "Van Gogh" tokom 2018. godine. Sadržaj akustičnih koncertnih nastupa se nalazi u aktuelnom koncertu snimljenom na naš 30. rođendan u "Belekspo centru". Bend i u 2018. nastavlja turneju, a već krajem marta nas čekaju dve nove pesme! Pored akustičnih biće aktuelni i nastupi "visokog napona", kako ih zovemo "Tesla electricity".

Sa dve nove pesme, biće i dva nova spota. Đule je za Telegraf otkrio da kreativno i stilski grupa "Van Gogh" kreće u sasvim drugom pravcu.

Foto: Telegraf

- Ono što nas posebno raduje je to da i dalje polarizujemo publiku. Veliki broj mladih ljudi je tu, pored onih starijih fanova. Ono što je posebno zanimljivo, pored onih koji vole i poštuju grupu "Van Gogh", ta polarizacija publike je dovela do toga da mnogi ne razumeju i da im se ne dopada to što radimo. To je potpuno logično, i prati nas tokom cele karijere - osvrnuo se frontmen na one koji ga ne vole.

O planovima i novim iznenađenjima za publiku, kaže:

- Nastavićemo u beskompromisnom smeru i na dalje. Naš kreativni naboj nam nikada nije dozvolio luksuz da se ponovimo i da budemo isti, kakvi smo i bili na poslednjem i pretposlednjem albumu - ispričao je Đule za Telegraf.rs.

Foto: Telegraf

Bend Van Gogh je uvek spreman da se menja. Vođen instinktom i govorom čula, nikad se nije oslanjao na postignuto, što je pokazao i novim akustik stilom. Napravili su nešto potpuno drugačije od svega što smo imali prilike da čujemo u regionu, a svi oni koji nisu imali prilike da budu na rođendanskom koncertu mogu da uživaju u ovom poklonu koji je ujedno i najava za veliku turneju 2018. godine.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(J.O.Dž.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA