Milica Pavlović otišla na Tajland, evo sa kim će tamo uživati i šta će sve probati! (VIDEO) (FOTO)

Milica Pavlović otišla je na zasluženi odmor, a mi smo sa popularnom pevačicom proćaskali na aerodromu "Nikola Tesla"

  • 18

Milica Pavlović se kao i mnoge javne ličnosti na izmaku ovog januara uputila u neke egzotične i toplije krajeve. Popularna pevačica izabrala je Tajland, a tamo će u narednom periodu uživati sa najboljom drugaricom iz Švajcarske, sa kojom putuje već godinama.

Dobri su prijatelji, a evo kako Milica Pavlović komentariše skandalozni snimak na kom Darko Lazić šmrče beli prah (VIDEO)

Sa Milicom smo proćaskali na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" pre nego što je odletela za Tajland, a kao i uvek bila je odlično raspoložena.

Foto: Marko Jovanović

- Mlade smo, nemamo partnere, može nam se, što bi rekli stariji ljudi... I želim da iskoristim tu svoju mladalačku slobodu, a dosta kolega mi je reklo da je Tajland izvanredna lokacija i da moram da posetim to mesto, pa, eto da vidim - objašnjava Milica svoju odluku da ode baš na ovo ostrvo.

Foto: Marko Jovanović

Milica je već isplanirala brojne aktivnosti tokom boravka na Tajlandu, a rado je saslušala i preporuke bliskih ljudi, pa tako i svoje dugogodišnje prijateljice.

- Rekla mi je da moram da posetim jedno ostrvo na kojem se možete družiti sa majmunima (smeh)... Tako da, evo, radujem se druženju sa majmunima, zaista - šali se Milica, opuštena kao i uvek, ali i vidno uzbuđena zbog odlaska i prvenstveno odmora.

Foto: Marko Jovanović

Što se tiče čuvenih tajlandskih masaža, Milica baš i nije očarana njima, i nije nam ulila ni najmanju nadu da će ih probati.

- Da budem iskrena, rekli su mi da i nisu nešto posebno. Rekli su mi: "Nemoj tamo da se masiraš, oni te samo izgaze" -  kaže lepa Milica sa neodoljivim osmehom.

Foto: Marko Jovanović

Što se tiče partnera, pevačica priznaje da nije isključiva po tom pitanju jer "nikad ne reci nikad", pa ko zna šta je tamo čeka.

Već posle Tajlanda, nekoliko dana će provesti u Cirihu kod svog oca, a onda nastaviti sa radnim obavezama.

Pogledajte intervju sa Milicom Pavlović:

A evo i još fotografija pre nego što se uputila ka avionu:

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA