≫ 

Emina Jahović u providnoj seksi haljini predstavila album i duet sa Željkom Joksimovićem (FOTO) (VIDEO)

Emina je promovisala svoj šesti album pod nazivom "Dalje"

  • 9

Pevačica Emina jahović je sinoć u Beogradu predstavila svoj novi album "Dalje", a premijerno je prikazan i spot za numeru "Dva aviona" koju je Emina snimila sa Željkom Joksimovićem.

Marija Šerifović vrhunski odgovorila na pitanje ko je njen favorit u Zadruzi, pa ponovo ponudila opkladu da će Sloba otkačiti Lunu zbog Kije (VIDEO)

U providnoj crnoj čipkanoj haljini, Emina je blistala na promociji, a zanimiljivo je da Jahovićeva autor svih pesama na albumu.

Foto: ATA Images

Na Emininom šestom CD-u se nalazi osam kompozicija, a pesma "Dva aviona" je četvrti singl sa ovog izdanja, posle velikog hita "Limunada" i pesama "Karma" i "Protiv svih".

Ulogu producenta Emina je poverila Darku Dimitrovu, dok je celokupnu video produkciju realizovao IDJVideos.

Foto: Promo

- Jako smo ponosni što smo zajedno sa Eminom realizovali ovakav projekat, pomerili dosadašnje standarde i verujem da ćemo ispuniti očekivanja svih naših i Emininih fanova. Celokupna produkcija i saradnja odrađena je na svetskom nivou i jako nam je drago što je umetnica njenog ranga upravo nama poverila vizuelni deo albuma. Smatramo da je ovo samo početak naše saradnje i produkcije najkvalitetnije muzike na našim prostorima - poručili su Đorđe Trbojević i Andrej Ilić iz produkcijske kuće IDJVideos.

Foto: ATA Images

Emina nije ni pokušavala da sakrije koliko je zadovoljna novim albumom...

Foto: ATA Images

... I strpljivo je pozirala fotografima.

Foto: ATA Images

Pogledajte spot za numeru "Dva aviona:

Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA