Kome ti pretiš da će da prokrvari?! Miljana i Viktorija se posvađale zbog ukradenih stvari, pljuštale najteže uvrede! (FOTO)

Trudna Miljana Kulić nije se smirivala dok se svađala sa Viktorijom u spavaćoj sobi

  • 4

Miljana Kulić i Viktorija posvađale su se u spavaćoj sobi zbog ukradenih stvari, a tokom rasprave došlo je do žestokih uvreda. 

Najsrećnija bih bila kada bi se Sloba i Kija pomirili: Miljana napala Lunu, a onda joj je Đoganijeva žestoko odbrusila! (VIDEO)

U jednom momentu Viktorija je jednom rečenicom izbacila Miljanu iz takta, a tiče se njene trudnoće.

- Kome ti pretiš da će da prokrvari? Nemoj ti meni da pretiš! To možeš svojoj ćerki, mrš! Skloni se od mene! - vikala je Miljana na pevačicu.

- Nemoj da se kačiš sa mnom! - odgovorila joj je Viktorija.

Printskrin: TV Pink

- Kakvo zlo mogu da uradim, ovo je ništa! I meni su ukrali čokoladu, pa nikom ništa! Ja imam pravo da pretim ovde kome hoću! - oštra je bila Miljana, pa nastavila:

- Šta ti radiš ovde, koji je tvoj posao ovde? Šta radis ti, ženo, ovde? Kome si ti zanimljiva? Došla si tu da popuniš mesto! A to što si rekla da ću da prokrvarim, imaš ćerku!

OBRAČUN! Marija Ana i Filip se posvađali, ona grcala u suzama, a kada je Đukić rekao da ga je Čolak pitao da li može da je kre*ne nastao je haos! (FOTO)

Printskrin: TV Pink

- Mrš, bre! Gleda onaj gore sve! - uzvratila joj je Viktorija, pa dodala: "Ja hoću da odem! Imaš bebu u stomaku, a činiš zlo!".

- Ako bi mi nešto učinila, moj otac bi došao i glavu ti polomio! - iznervirana je bila Miljana, koja je ujednom trenutku uzela i jastuk, pa su mnogi pomislili kako će doći i do fizičkog obračuna među njima.

- Rekla sam ti pazi da ne prokrvariš ako mi diraš stvari! - objašnjavala je Viktorija.

Printskrin: TV Pink

- I ja tebi kažem pazi da ne umreš ako prokrvarim! Mogu da vam pišam po krevetu, ovo je psihološka igra! Nisam ušla džabe ovde! Ovo se mnogo plaća, matora babetino! A budeš li mi se još jednom unela u facu...

- Pazi da ti ćerka ne prokrvari kad ostane trudna! - rekla je Miljana, a Viktorija je na ovo tek pobesnela.

Printskrin: TV Pink

- Ne brini, da prokrvarim neću. Imam odličan imunitet. I gore stvari sam preživela u onom rijalitiju... A ti, babetino jedna! Ko zna ko te jebao i dete ti napravio! - rekla je Miljana Viktoriji posle nekog vremena, a potom je izašla u dvorište i zapalila cigaretu.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala

    30. januar 2018 | 23:26

    Auuu. Kakav primitivozam.

  • AH

    31. januar 2018 | 00:26

    Nije to ništa šta će im Miljana raditi, moliće da izađu napolje.

  • Igor

    31. januar 2018 | 10:35

    BRAVO MILJANA. Samo je ne pita od cega se lecila. Zasto se borila za tu cerku tako dugo. Muz nije hteo da je da njoj zbog droge koju je konzumirala. A o mladim muskarcima koje vata. Pa i novine pisale o tome. A alkohol. Imas ti sra da kazes. Ona navija za Lunu jer joj cerka sa njom prijateljica. Znaci iste. Ti nisi nikom rasturila brak i GAZI. I budes li ostala pri ovom stavu IMAT CES GLASACA VISE ID SVIJU i ostati upamceba kao KARAKTER I ISKREN COVEK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA