Ana Nikolić i Rasta prvi put zajedno na nastupu nakon razvoda! (VIDEO) (FOTO)

Ana Nikolić i Rasta su svoj prvi veliki koncert zakazali za 16. februar, ali su se pojavili zajedno i u jednom šoping centru u Skoplju i oduševili fanove

  • 2

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta večeras su napravili pravi haos u Skoplju, čime su najavili veliki zajednički koncert zakazan za 16. februar u Vip Areni Boris Trajkovski.

USIJAO SE CRVENI TEPIH: Stiv Tajler prošetao 40 godina mlađu devojku! (FOTO)

Ana i Rasta su se večeras družili sa svojim fanovima u jednom tržnom centru u Skoplju. Nisu ni očekivali toliko puno tinejdžera koji su došli samo da ih vide. Klince nije interesovalo da li su se Ana i Rasta razveli ili ne, oni su došli da izbliza vide harizmatičnog Rastu i prelepu Anu, kojoj će predstojeći nastup u Skoplju biti prvi veliki koncert nakon porođaja.

Foto: Skopje City Mall

Organizatori najavljuju da će to biti neviđen spektakl sa puno iznenađenja, scenskih efekata, plesača...

Sudeći po broju tinejdžera koji su večeras došli da vide Anu i Rastu, veruje se da će se za njihov koncert tražiti karta više.

Foto: Skopje City Mall

Prisutni osim što su uživali u večerašnjem nastupu, odgovarali su na pitanja voditelja vezana za karijeru Ane i Raste, a oni koji su tačno odgovorili od njih su dobili autograme, zajedničko fotografisanje i ulaznice za koncert.

Foto: Skopje City Mall

Tokom druženja, na svaki pomen imena Ane i Raste stotine mladih su urlali od oduševljenja, a pravi delirijum je nastao kada ih je Rasta upitao da li hoće nešto zajedno da otpevaju. Tinejdžeri su vriskom oduševljenja na to pristali, pa su horski sa Rastom otpevali jednu njegovu poznatu pesmu.

Foto: Skopje City Mall

Pogledajte kako je izgledao nastup:

(D. J.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    31. januar 2018 | 00:08

    Baš mi je drago da se tako lepo ljudski dogovaraju i slazu. Mnogi mogu da uče od njih. To su pravi LJUDI, ostali nisu! Mogu samo da im zavide ali ne shvataju, kako je to moguće. Pa naravno zato sto su zaista LJUDI. (a ne nekakvi nazovi ljudi)

  • pirke

    31. januar 2018 | 06:45

    Genijalci Srbije na sceni ha hs ja ‚

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA