GDE NAJTEŽU TEMU NA POČETKU... Rada Manojlović ispričala šta ZAISTA misli o Luni, a jednu stvar je posebno zamerila Slobi (VIDEO)

Ognjen Amidžić je želeo da sazna Radino mišljenje o Đoganijevo, a pevačica je pristala da progovori

  • 6

Rada Manojlović je u emisiji "Amidži šou" govorila o Slobi i Luni. Voditelj Ognjen Amidžić interesovao se šta pevačica misli sada o Đoganijevoj.

- Je l' pratiš "Zadrugu"? Prošli put se digla frka, pa je l' si promenila mišljenje? - pitao je Ognjen Radu.

Manojlovićeva na početku nije voljna da priča o tome, ali je ipak progovorila.

- Gde najtežu temu na početku... Mislim da moje mišljenje nije bilo pogrešno. Ja nikada nisam osudila ljubav koja se desila između Lune i Slobe. Ja sam samo osudila Slobin postupak što nije završio prethodnu vezu, a o Luni nemam nikakvo loše mišljenje - rekla je pevačica.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • una

    7. februar 2018 | 09:43

    Rado, ostani takva kakva jesi,iskrena i sto na umu to na drumu.Ma ne treba se nikog plasiti, bre. Svi, apsolutno svi normalni ljudi osudjuju ovu vezu i nema te vode koja moze da ih opere.

  • Tinki vinki

    7. februar 2018 | 09:45

    Razumemo Rado što si promenila misljenje, ali većina Srbije i Crne Gore nije. Ustvari niko normalan nije.Ne podržavam ni Kiju, jer se gubi u poslednje vreme, ali nikada neću ono što su napravili Sloba I Luna.

  • Nina

    7. februar 2018 | 08:48

    Rado nemoj da porices ono sto si rekla i nemoj dozvoliti da ti Razija preti u sred Srbije.Sve sto si rekla misle svi normalni ljudi.Luna i Sloba na celu sa Razijom su dno dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA