Sanja Ilić i Balkanika se oglasili nakon priča i optužbi da im je pobeda na Beoviziji nameštena

- Pesma "Nova deca" pravi je spoj tradicionalnog i modernog, i pravili smo je vodeći se time šta treba da nas predstavlja na velikoj, evrovizijskoj sceni - poručio je Sanja sa svojom grupom

  • 7

Grupa Sanja Ilić i "Balkanika" odneli su pobedu na ovogodišnjoj Beoviziji sa pesmom "Nova deca" i predstavljaće Srbiju na Evroviziji koja će biti održana u Portugalu.

Prštale prozivke! Sanja Ilić pitao: "Ko je Maja Nikolić?", ona mu žestoko odgovorila: Nisi mogao ni mnogo, a ni dugo! (VIDEO)

Međutim, ni ovaj događaj nije mogao da prođe bez skandala. Nezadovoljni učesnici osudili su odluku žirija i pokrenuli priče da je takmičenje namešteno, a najglasnija je bila Maja Nikolić.

Sanja Ilić nije želeo da komentariše priče Maje Nikolić, pa je rekao sledeće:

- Ako se u ovim godinama bavim takvim stvarima, onda bolje da celu karijeru, a ona je jako duga jer traje od moje 16. godine, bacim pod noge. To bi bila katastrofa. Ako pobedimo u Portugaliji, znate šta će ti da kažu - namestili su.

Nakon ovoga Sanja i grupa "Balkanika" su se oglasili i na zvaničnoj Instagram stranici gde su objasnili da je pobeda došla zbog višemesečnog truda i rada.

- Hvala publici i žiriju na glasovima i podršci. Naš uspeh je došao zasluženo, posle mnogo truda i rada. Pesmom i nastupom potrudili smo se da na ovu, našu scenu, donesemo doživljalj Evrovizije. Pesma "Nova deca" pravi je spoj tradicionalnog i modernog, i pravili smo je vodeći se time šta treba da nas predstavlja na velikoj, evrovizijskoj sceni - pisalo je na njihovoj stranici.

 

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dolegore

    22. februar 2018 | 17:15

    moram da kazem da sam fascinirana Kurtićem jer peva kao da jegodinama skolovo glas.Moler je sve pretekao. Treba da otvaramo muzicke skole da se ovakvim talentima da sansa to nam je bogati resurs jer su svi drugi skoro prazni.Harmonikas njegov brat Dusan preva JOS BOLJE!!!! Obratite paznju kako mu je svaka rec kristalno jasna dok neke "pevacice" koje ne izlaze iz medija niko ne razume cuje se samo aaaaaaaauuueeeeeeee mmeeeee.

  • Ljubica

    22. februar 2018 | 17:47

    Meni ne smeta da sanjina pesma ode na beoviziji i pobedi.samo kriterijumi na evroviziji su za brze i bucne ritmovi.

  • Мика

    22. februar 2018 | 23:36

    Песма је лепа али није за евровизију, испадамо одма'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA