≫ 

Bora Čorba polomio rebra, otkazani koncerti! (VIDEO)

Bora je prilikom pada polomio rebra, zbog čega je prinuđen na odmor i otkazivanje svih koncerata i obaveza

  • 10

Roker i frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević sutra, u subotu 24. februara trebalo je da održi koncert u Kragujevcu, ali je zbog ozbiljne povrede koja mu se dogodila bio prinuđen da isti otkaže.

Bora se obratio svojim fanovima video porukom na svom Fejsbuk profilu gde se izvinio i objasnio zbog čega će morati da zakaže koncert za neki drugi datum.

- Dragi prijatelji, navijači "Riblje čorbe" iz Kragujevca, imam jednu dobru, i jednu lošu vest. Loša vest je da moramo da pomerimo koncert zato što sam se ja ponovo povredio i ponovo slomio neka rebra i to mora da se zaleči. Nažalost, ne mogu da dođem sad 24-og. Dobra vest je da ćemo doći u Kragujevac čim se malo oporavim i da ćemo biti bolji nego ikada. Vidimo se na koncertu u Kragujevcu - obratio se Bora fanovima.

(Telegaf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    24. februar 2018 | 13:29

    Zelim ti sto brzi oporavak i prestani skakati na zene nemogu to tvoje stare kosti izdrzati nekaze se dzaba pitace starost gdesi bila mladosti u tvojim godinama moze samo da se zeni koje izlapeo nevidim svrhu tvoje zenidbe

  • Kurijak

    23. februar 2018 | 23:39

    Čuo da će bite predložen za Nobelovu nagradu za književnost pa covek pao!

  • Ljuban

    23. februar 2018 | 21:13

    Cuvaj stare kosti pusti zene nema prohujalo vihorom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA