≫ 

Goca Tržan poručila: Miljana me ne zanima, njen sin neće biti brat mojoj Leni!

- Kakve veze ja imam sa tim što je Miljana trudna sa Ivanom? Nisam upućena u celu situaciju, niti pratim te ljude - izjavila je Goca Tržan

  • 25

Pevačica Goca Tržan kaže da je Miljana Kulić, koja je zatrudnela sa Gocinim bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, ne zanima, kao i da njena ćerka Lena neće biti u srodstvu sa Miljaninom bebom, iako imaju istog oca.

Imali smo seks u WC-u, je l' ti sad lakše! Marija Ana napala Zoranu zbog poljupca sa Filipom, ukućani jedva sprečili žensku tuču! (VIDEO)

Goca kategorički tvrdi da Lena i Miljanino dete, bez obzira na to što imaju istog oca, neće biti u srodstvu.

- Neće Lena dobiti polubrata. Uostalom, to će biti njen izbor da li će jednog dana hteti da ga upozna ili ne - izjavila je Goca i dodala da je čitava priča oko rijaliti trudnoće ne zanima.

Printskrin: TV Happy

- Kakve veze ja imam sa tim što je Miljana trudna sa Ivanom? Nisam upućena u celu situaciju, niti pratim te ljude. To je nešto što se dešava mimo nas i nije deo našeg života - objasnila je pevačica i napomenula da Miljanu ne poznaje i da nema ništa protiv nje.

Foto: A. Nalbantjan

- Ja tu ženu ne poznajem, tako da nju uopšte ne bih komentarisala. Ne govorim iz nekog animoziteta ili neprijateljstva prema njoj. Prosto ne volim da diram u nešto što nije deo mog života, pa tako ne volim da bilo ko dira ono što je moje. Zaista svakom nerođenom deteteu želim sve najbolje, ali ponavljam da to nema veze sa mnom i mojom ćerkom - zaključila je Goca Tržan.

Printskrin: TV Pink

Da podsetmo, Miljana je u "Parovima" zatrudnela sa Marinkovićem, a potom je napustila ovaj rijaliti i ušla u "Zadrugu".

Fenomen Miljane Kulić:

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    9. mart 2018 | 12:45

    Pa neka se sestra i brat vole ako se oni nevole

  • SUO24

    9. mart 2018 | 12:27

    Pa naravno da nece biti brat, bice POLU BRAT. Tvoja cerka i ovaj decacic, sto treba da se rodi imaju bioloski istog oca. Drugo je to sto se tebi ovo ne dopada, ali nazalost ovo je surova realnost.

  • Sara

    9. mart 2018 | 11:09

    E moj Marinkovicu, sa Goce Trzan spasti na ovu Miljnu, to se zove srozati se do kraja, nema dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA