≫ 

Još jedna pljačka na estradi: Sinu Sinana Sakića obili kuću, ovo su svi detalji lopovskog upada!

- Jutros sam došao i grada i zatekao odvaljena vrata, celu kuću izvrnutu - kaže sin Sinana Sakića, Elvis Sakić, za Telegraf

  • 7
Zvezde Granda, Sinan Sakić Foto: Telegraf

Sin Sinana Sakića, Elvis Sakić, doživeo je pravi šok kada je rano jutros, vraćajući se iz grada, video da mu je kuća obijena!

Sašu Popovića opljačkao prijatelj sa estrade? Klupko se odmotava, lopov je znao svaki korak direktora Granda

Povodom ovog saznanja pozvali smo Sinanovu suprugu, a Elvisovu majku, Sabinu Sakić, koja nam je potvrdila ova saznanja.

- Istina je. To je kuća mog sina u Loznici. Mi smo se juče vratili sa Tajlanda, u Beogradu smo. To je tamo njegova kuća, do naše kuće. Bila je policija, uzeli su otiske - rekla nam je Sabina.

Foto: Telegraf

Istim, nemilim povodom pozvali smo i Elvisa, koji nam je ispričao šta je zatekao u kući kada se vratio iz grada.

- Istina je. To je bilo juče oko 19 časova. Jutros sam došao i grada i zatekao odvaljena vrata, celu kuću izvrnutu. Što je najgore, kamere su ih snimale, nisu ništa razbili. Uzeli su sat, piće, neke parfeme, čak i šampanjac, torbe, jakne neke... Čak je i jedan kerić ujeo jednog za nogu, vidi se na kameri. Sve je prijavljeno policiji, saznaću ko je to uradio - rekao je Elvis Sakić za Telegraf, koji u obijenoj kući u Loznici živi sam.

- U 19:10 su ušli, u 19:11 izašli. A bio mi je i mali ker u kući, što je najgore, još je ujeo za nogu jednog od njih. Vidi se da znaju šta rade - kaže Elvis i poručuje kako će brzo saznati ko je u pitanju.

Elvisova majka objavila je i snimak koji su zabeležile sigurnosne kamere sa porukom: "Zamolila bih prijatelje, ako prepoznate ove tipove, da nam kažete imena".

Podsetimo, pre nekoliko dana obijena je vila Saše Popovića na Bežanijskoj kosi, a pljačka se takođe dogodila dok u kući nije bilo nikoga. Više o tome pročitajte OVDE.

(B.B.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA