Sve izgleda savršeno, ali... Voditeljka Slagalice objavila sliku u UBITAČNOM izdanju, a onda mnoge iznenadila priznanjem! (FOTO)

Marija Veljković je uz sliku na kojoj je maksimalno doterana ispisala zanimljiv komentar

  • 3
Foto: Instagram/mare.veljkovic

Jedno od omiljenih TV lica, voditeljka "Slagalice" Marija Veljković, obratila se fanovima na Instagramu i mnoge iznenadila onim što je napisala. 

22 godine nije ostarila ni dan! Kineska voditeljka ostavila svet u čudu - viđaju je svaki dan, a niko nije primetio da se ne menja (FOTO)

Marija se prisetila jednog snimanja na kojem je bila u savršenoj, elegantnoj haljini, maksimalno doterana za kamere, međutim, mimo reflektora voditeljka izgleda potpuno drugačije, što je i sama priznala.

- Kada pogledam ovakve slike - kao da nisam ja. Haljina, šminka, frizura... Što bi rekla jedna moja drugarica - sve izgleda drugačije na Instagramu. Sve izgleda savršeno... Nekako, kad sebe zamišljam, vidim se sa puštenom kosom, helankama i patikama kako jurim po gradskim parkovima za decom. Možda se slikam, pa vam postavim - napisala je Marija.

Evo i o kom izdanju se radi, tj. u čemu sebe atraktivna voditeljka "nikako ne vidi":

Marija je majka troje dece, a nedavno se javno požalila i na pretrpane obaveze, o čemu možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    16. mart 2018 | 20:29

    Pa dovoljno je sto je majka troje dece,ostalo je u domenu supermena!!!

  • SUO24

    16. mart 2018 | 21:55

    Dosadila je njoj Slagalica, jednostavno je zaljubljena u sebe i hoce da izgledom krene nekim drugim putem. Toliko forsira samu sebe, valjda ce je neko primetiti!

  • Jasmina KG

    16. mart 2018 | 21:58

    Lepa, uspešna ostvarena žena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA