Nada Macura dobila ulogu u "Nemanjićima", glumiće princezu! (VIDEO)

- Ja ne dobijam honorar, ja sam glumac u epizodnoj ulozi - poručila je Nada Macura

  • 30

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura će se uskoro pojaviti u seriji "Nemanjići", a Nada kaže da bi trebalo da glumi mletačku princezu.

Kada nešto udara direktno u ponos, teško je svima udovoljiti: Vojin Ćetković prvi put potpuno otvoreno o "Nemanjićima" i kritikama javnosti

Inače, Macura već ima glumačkog iskustva, igrala je u pozorišnoj predstavi, a dobila je aranžman i u seriji "Urgentni centar". A sada sledi novi izazov u "Nemanjićima".

- Treba neku princezu da glumim, mletačku, ili tako nešto, jer je kao autentičan lik sa mnom. Pa su na osnovu mog lika rekli da ću u "Nemanjićima" glumiti to - objasnila je Macura u emsiji "Ekskluziv" i dodala da joj novac nije važan u njenoj glumačkoj karijeri.

Foto: A. Nalbantjan

- Ja ne dobijam honorar, ja sam glumac u epizodnoj ulozi... glumac gost. Tako sam došla i nisam shvatala da treba da dobijem neki honorar - zaključila je Nada Macura.

Pogledajte šta je Nada ispričala o svojoj glumačkoj karijeri:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svemogući Nikolas

    17. mart 2018 | 11:16

    Posle ti zavrsavaj dramski fakultet godinama, pa da stave Macuru, Staniju i td kao uloge, a ti radi negde u butiku za 20.000

  • Lols

    17. mart 2018 | 16:04

    Jao Nadooo postujem vase kvalitete trud rad ali....Idite bre u penziju pa ima ljudi koji treba da rade

  • Lazar

    17. mart 2018 | 11:15

    Definitivno smo propali kao drzava. Ovde se ne zna ko sta radi. Ova je i lekarka i voditeljka i glumica, pa neka dobije otkaz u bolnici, stavite nekog mladjeg i ozbiljnijeg, ova se sprda bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA