≫ 

Bilo je dana kada sam živeo na korici hleba... Žika Šarenica otkrio nepoznate detalje iz svog života

- Tada sam shvatio da moram da doprinesem svojoj porodici - rekao je Žika

  • 27

Žika Nikolić, voditelj "Žikine Šarenice", gostovao je u emisiji "Magazin In" gde je izneo detalje iz svog života koji do sada nisu bili poznati javnosti.

- Mama mi je omogućila da je ostavim još od 14 godine. Navikao sam da se snalazim, da živim normalno. Dešavalo se dok sam studirao da mi zatrebaju pare, živeo sam u studenstkom gradu, dođem kući u Jasikovac, potrošim ono malo para što sam imao sa namerom da tražim od roditelja nešto para, ali vidim da se oni muče i da nemaju, pa se vratim i bez toga. Bilo je dana kad smo kao studenti živeli na korici hleba i malo mleka i to je bilo super, ali shvatio si da moraš nešto da doprineseš i pomogneš koliko možeš svojoj porodici - rekao je Žika.

Printskrin: Youtube/RTS Žikina Šarenica - Zvanični kanal

Potom je dodao:

- Danas deca od 30 do 35 godina očekuju suviše. Nenormalno je da danas deca čekaju da ti odeš da kupiš burek, a oni se izležavaju. Kad ustanu ljuti su, jer nemaju šta da pojedu - naveo je voditelj.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    17. mart 2018 | 23:23

    Ko gleda Žiku i njegovu ŝarenici,dosadan je i sam sebi,a kamoli narodu,takvih ima na hiljade ali nemaju priliku da SE dokaźu od tih penzionera.

  • 😢

    17. mart 2018 | 21:00

    Pa nemogu do radnog mesta zbog ovakvih penzionera.zalosno ali istimito.

  • Ja&

    17. mart 2018 | 20:15

    Za ovu "DECU" od 30 do 35 potpuno u pravu covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA