JAHORINA U RITMU ROKENROLA: Van Gogh razvalio na Festivalu 84! (FOTO) (VIDEO)

- Velika nam je čast da smo u ovoj noći prvog EXIT-a na Jahorini sa vama - rekao je Đule Van Gogh

  • 1

Jedan od najpopularnijih regionalnih rok bendova Van Gogh nastupio je na Jahorini u okviru premijernog izdanja Festivala 84.

Van Gogh održao vrhunski spektakl u Pančevu: U inat osmomartovskom licemerju (FOTO) (VIDEO)

Đule i Van Gogh su, njima svojstvenom žestinom i emocijom, ređali svoje najveće hitove koji su obeležili protekle tri decenije njihove uspešne karijere. Prema mišljenju prisutnih, bila je to prava rokenrol groznica subotnje večeri. Publika je pratila svaki gitarski rif, i u glas, od prve do poslednje pesme, horski pevala zajedno s bendom.

Foto: Djule

Evidentno da je erupciju oduševljenja izazvala posebno sastavljena set lista benda za Festival 84! Đule nije propustio priliku da svojom kamerom zabeleži fantastične trenutke s koncerta.

- Velika nam je čast da smo u ovoj noći prvog EXIT-a na Jahorini sa vama. Trideset dve godine Van Gogh sa visoko podignutim jedrima plovi. Gledajući vas bilo je vredno truda i bilo je vredno smisla. Hvala ljudi. Srce, knjiga znanje i otvoreni pogled širok ka otvorenom svetu. No politika. Slušajte muziku. Markirajte mladost zastavicom ljubavi - poručio je fanovima sa bine Đule.

Ovo je samo jedan u nizu nastupa Van Gogha u okviru njihove velike koncertne turneje, koja se nakon Jahorine nastavlja.

Foto: Exit team

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA