≫ 

Stiže ćerka! Vladimir Stojković čeka treće dete

Golman će za nekoliko meseci postati tata po treći put, pošto je njegova supruga u petom mesecu trudnoće

  • 4
Valentina i Vladimir, Foto: Instagram

Vladimir Stojković i njegova žena Valentina Pupovac čekaju drugo dete!

Supruga golmana Partizana i srpskog nacionalnog tima u petom je mesecu trudnoće, a kako su otkrili Valentina će na svet doneti ćerku.

- Osećam se dobro, sve je u redu. Ova trudnoća mi je malo napornija od prve samo zato što sam još uvek veoma angažovana oko Vladana. On je divno dete, sa 10 meseci je prohodao, i sada mi je lakše nego kada je bio baš mali - rekla je Valentina.

- Već smo saznali pol deteta i budući da je sada na putu ćerka mislim da će dečaci, tačnije sinovi, biti u drugom planu - dodala je.

Vladimiru je ovo treće, a Valentini drugo dete, Foto: ATA images

Valentini je ovo drugo dete, dok je Vladimiru treće pošto ima sina iz prvog braka, sa Bojanom Rajić. Kako Valentina kaže, ni ona ni Vladimir nisu hteli da prave veliku razliku u godinama među decom, pa ih vest o njenoj trudnoći nije iznenadila.

- Mislim da je to najradosnija vest za svaku porodicu. Buduće bake i deke bili su presrećni kada su saznali. Mi nismo bili preterano iznenađeni jer smo zaista to očekivali. Nisam želela da pravim veliku razliku između dece, tako da je sve ispalo idealno - rekla je Stojkovićka za Gloriju.

VIDEO: Mia Borisavljević izlazi iz porodilišta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    16. april 2018 | 12:01

    Nas Bajko ponovo tata cestitamo!!!!

  • Di

    16. april 2018 | 11:55

    Stojkovic bi mogao malo da povede racuna sta se radi u vrticu i kakav kolektiv tamo radi!Svedok sam diskriminacije dece.Toliko

  • Dada

    16. april 2018 | 16:56

    Ova mu nije nikakva..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA