≫ 

Luka Lazukić: Nisam tukao Natašu, modrice ima od anticelulit masaža

- Ja moram da podnesem krivičnu prijavu i ovo mora da stane - izjavio je suprug Nataše Bekvalac

Prvi put nakon incidenta u kojem je fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac, oglasio se Luka Lazukić koji navodi da Natašu nije tukao kao i da će podneti krivičnu prijavu protiv svoje supruge.

Oglasio se Lukin ujak! Otkrio da ne priča sa Lazukićem, pa prokomentarisao napad na Natašu Bekvalac

Lazukić tvrdi da on nije napao Natašu, nego da je ona napala njega.

- Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom i verbalni napad. Fizički me je napala, udarajući po telu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam sa njom - rekao je Lazukić i opisao šta se zatim dogodilo.

- Ja sam oko 9.45 ujutru sam poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede - ispričao je Luka koji je na pitanje kako je to moguće kada se Nataša pola sata kasnije pojavila u Urgentnom centru sa modricama, odgovorio:

Foto: ATA Images

- Ona je otišla posle toga, koliko vidim. Po mom izlasku iz kuće, očigledno. Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masažu protiv celulita.

Na konstataciju da li aludira da je Nataša sama sebi nanela povrede, Lazukić je uzvratio rečima:

- Zašto je nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno, ja ću se boriti za istinu. Ne samo svoju, već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje radi po šablonu.

Foto: ATA Images

Potom je muž Bekvalčeve dodao:

- Ta žena je spremna na sve. Da li ona može sama sebe da udari, da li može sebi da nanese povrede? Da li neko drugi to može da joj uradi zarad svega? Ja sam bio u stanu svojih roditelja jer sam došao po svoje dete koje je spavalo tu, pa da idemo na salaš. Tada saznajem sve iz medija, u šoku sam dva dana.

Zatim je Lazukić još jednom demantovao da je fizički napao Natašu.

Foto: E Stock

- Ja svoju ženu nisam pretukao i nisam razvlačio u kući i udarao u ranu od carskog reza. Odakle joj povrede, pitajte nju. Ako ona ne zna, onda će tužilaštvo da utvrdi i sudski veštak. Osuđujem porodično nasilje i nasilje nad ženama. A još više osuđujem lažne prijave radi koristoljublja, radi svih tih žena koje su realne žrtve nasilja - izjavio je Lazukić i najavio da će podneti prijavu protiv Bekvalčeve.

- Najviše želim da se izvinim svojim ćerkama, ali ja moram da podnesem krivičnu prijavu i ovo mora da stane. Ova hajka i obmana, šta radi i šta je radila muškarcima i šta će raditi. Ako treba da platim ceh da bih zaštitio Natašu od same sebe, ovo mora da stane - zaključio je Luka Lazukić.

VIDEO: Dolazak Nataše Bekvalac u Urgentni centar:

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    18. april 2018 | 00:26

    Spremna sam za napade i osude na komentar. Od prvog momenta mi je prolazilo kroz glavu da je vrlo moguce da je ovo njemu namontirano. Ja verujem da je doslo do svadje i koskanja, Nata mi i deluje kao histericna zena, sta muskarac da radi kada zena naskoci na njega, da je odgurne ili drzi za ruke, u oba slucaja mogu da se dese povrede.Imala sam pomracenje mozga posle porodjaja i nasrnula na muza, secam se dobro. Nije me udario ali je pokusavajuci da me smiri ostavio tragove na mojim rukama. Mogla sam da idem ladno i prijavim ga, ali SAVEST. Ja sam poludela! On se stitio od mene. Koja budala ce te pustiti da ga bijes?! Prebio je na mrtvo? Tesko da bi hodala normalno. U svakom slucaju, Nale je neko ko se na veoma prljave nacine oprostila i od Dace a sad i od Luke. I Daci je spremila lepu aferu. Verujem u zucnu raspravu i gurkanje u kome su oboje ucestvovali. Policija i tužilaštvo neka rade svoj posao. Svima po zasluzi i savesti. Zenama, ne udavati se posle 3 meseca zabavljanja pa mozda i budete znale za koga se udajete. Posto ova sad izjavljuje da nije znala. Ako joj je odgovaralo bancenje i izlazenje sa njim non stop, trebala je da zna da on voli takav a ne porodican zivot!

  • tara

    18. april 2018 | 00:05

    Jel ovo realno?? da se poziva na njenu proslost, na njene bivse brakove da bi je prikazao kao samozivu, zenu spremnu na sve?! Kakav nizak udarac. Dno od muskarca...

  • B,C,

    18. april 2018 | 06:31

    Nemogu da osudim ko je kriv. Ali ni ona nije cvecka.Treba pogledati malo unazad .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA