Aleksandra Subotić se tajno udala za Davida, a za to je imala jak razlog!

Aleksandra i David obavili su tajno venčanje u prisustvu roditelja i kumova, a na leto planiraju veliko slavlje

  • 8
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Instagram/___californication

Aleksandra Subotić tajno se udala za Davida Dragojevića pred ulazak u "Parove", kako bi njen suprug dobio poptuno pravo da se stara o njenoj ćerki Magdaleni koju ima sa Aleksandrom Čabarkapom.

Aleksandra je navodno želela da se venča kako bi joj dete bilo zbrinuto, a David je odmah pristao na to. U prisustvu roditelja i kumova obavili su građansko venčanje, a na leto planiraju veliko slavlje za široki krug zvanica.

Ova saznanja potvrdio je i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić.

Aleksandra i David, Foto: Instagram/___californication

Moja ćerka je krmača, ima obraz kao đon! Ljuba Pantović javno izvređala Aleksandru Subotić

- Tačno je da su se Aleksandra i David venčali, ali za dalje informacije moraćete njih da pitate, jer ja ne želim da govorim u njihovo ime. Šta da kažem osim da sam presrećan, jer je David zaista normalan i divan dečko. Jako se vole i zaslužuju sve najlepše. Tu nema sumnje. David Magdalenu voli kao svoje rođeno dete, ali i ona njega. Unuka je sada kod mene, ona obožava svog dedu. Sunčane dane koristimo na mom ranču, gde ona svakodnevno jaše konja i zanima se životinjama. Detetu priroda najviše odgovara i tu joj je mesto. David je obilazi dva puta nedeljno, a i njegova porodica ponekad dođe s njim, jer je veoma vezana za moju unuku. Mi smo zaista srećna porodica - izjavio je Karađorđe.

Aleksandrin otac Karađorđe Subotić, Printskrin: TV Happy

Podsetimo, Aleksandra Subotić je ćerku Magdalenu dobila u vanbračnoj zajednici sa Aleksandrom Čabarkapom, koji je bio dečko njene mame Ljube Pantović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA