≫ 

Zašto je on pušten da se brani sa slobode?! Lukas i dalje besan, pita u čemu je razlika između njegovog i slučaja Luke Lazukića

Lukas smatra je njegov slučaj identičan kao i Luke Lazukića, ali da zakon nije isto+i

  • 1

Pevač Aca Lukas prošle godine je bio optužen za nasilje u porodici. On je na sudu, dan nakon incidenta, priznao krivično delo, jer mu je tako savetovano da ne bi išao u pritvor na 30 dana, iako kako kaže da suprugu Sonju Vuksanović nije tukao.

Lukas je pre dva dana za Telegraf rekao da mu nije jasno zbog čega je njemu rečeno da će ići u pritvor ukoliko ne prizna da jeste tukao ženu, dok je Luka Lazukić pušten da se brani sa slobode.

Pevač je sada gostovao u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana, gde je ponovo rekao da mu nije jasno zbog čega je njegov slučaj drugačiji od slučaja Nataše Bekvalac i Luke Lazukića tj. zbog čega je Lazukiću dozvoljeno da se brani sa slobode.

Aca Lukas: Gospodo, zašto sam ja morao u zatvor, a Luka Lazukić ne mora?!

- Osuđen sam za nasilje u porodici jer nisam imao izbora. Nisam se oglasio da bih se pravdao. Ja sam smatrao da je zakon isti za sve. Meni su dali izbor ili da priznam nešto što nisam uradio, ili da idem u zatvor. Šta misliš, šta bi se meni desilo kao javnoj ličnosti da sam trideset dana proveo u pritvoru? Ne bih mogao da se branim. U ovom slučaju, Nataša tvrdi da ju je pretukao, pokazuje javno modrice i povrede, on ode u policiju da izjavu i bude pušten da se brani sa slobode. Koja je razlika između mene i Luke Lazukića? Čoveka ne poznajem, i nemam lično ništa protiv njega - rekao je Lukas i dodao:

Lukas sa Jovanom Joksimović, Printskrin: Youtube/PrvaTv

- Moja supruga nije imala nikakve modrice, ogrebotine... Nataša ih ima i to smo svi videli. Čovek je dao izjavu, a nije osuđen. Kako sam ja mogao da dam izjavu medijima i da kažem svoju stranu priče da sam bio u pritvoru?! ako je moguće da pojedini mediji sada prave da je neko možda i zaslužio te batine?! Taj godspodin je dao iskaz i pušten je da se brani sa slobode. Ja ne mogu da pomognem Nataši Bekvalac, ali su naši slučaji identični. U mom je javna ličnost proglašen za nasilnika, dok je u njenom javna ličnost žrtva nasilja - rekao je Lukas.

Lukas želi isti zakon za sve, Printskrin: Youtube/PrvaTv

Lukas je ispričao da je i tokom zabrane prilaska supruzi ipak imao kontakt sa njom zbog ćerkice Viktorije.

- Viđao sam se sa Sonjom i dok sam imao zabranu prilaska, zbog deteta. Nikada sa Sonjom nisam više pričao na tu temu jer sam znao šta će mi odgovoriti. Prešao sam preko svega da ne bi imali konflikt, jer meni je dete najbitnije. Molim samo tužilaštvo da mi objasni imamo dve identične priče a zakon nije primenjen isto za mene i za Luku Lazukića. Koja je razlika između mene i njega? On prebije ženu i dobije da se brani sa slobode, a ja sam morao u pritvor i imao dve varijante - ili da priznam da sam uradio nešto što nisam ili da odem u pritvor, a on ima slobodu. Ja osuđujem nasilje ne samo nad ženama nego svaki vid nasilja! - ispričao je Lukas.

VIDEO: Ovo je prvi sin Ace Lukasa:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    20. april 2018 | 07:40

    Боже,Лукас,како зашто? Па он мора да заради од ове везе,а Ви зарађујете за себе својим умећем.Огромна разлика.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA