≫ 

Devojka istetovirala Radino ime na telu, pevačica joj od šoka poručila da će je ubiti! (FOTO)

- Uvek sam znala da sam ti motivacija i da sam ti ulivala hrabrost i veru u sebe, ali sada si me zaista dotakla . poručila je Rada devojci koja je istetovirala njeno ime

  • 7
Radmila Rada Manojlović Foto: Marko Jovanović

Vatreni fan Rade Manojlović, devojka Dragana, istetovirala je pevačicino ime na svojoj ruci!

Mlada devojka je, oduševljena krajnjim rezultatom, objavila ovu fotografiju, a Rada je istu podelila sa svojim pratiocima. Od šoka, Rada je devojci u šali poručila da će je ubiti što se bockala, ali i da joj je ogromno zadovoljstvo što neko na svojoj koži nosi njeno ime.

Pokušavala je rukom da sakrije rizične delove, a onda se Rada zanela, haljina se raširila i svi su gledali u samo jednom pravcu! (FOTO)

- Draga moja Dragana, pa ja ču tebe stvarno ubiti! Zaista nije trebalo da se bockaš zbog mene, ali opet, velika mi je čast i privilegija da neko želi da nosi moje ime na sebi, na svojoj koži - počela je Rada.

Foto: Marko Jovanović

- Uvek sam znala da sam ti motivacija i da sam ti ulivala hrabrost i veru u sebe, ali sada si me zaista dotakla, jer shvatam da je tvoja ljubav prema meni i prema onome što sam ja probudila u tebi, mnogo veća nego što sam mislila. Mnogo te volimo i hvala ti što i ti u meni, svojim postupcima i ljubavlju, dodatno budiš samopouzdanje i dokazuješ da zaista moje ponašanje i moje reči mogu biti idol mladima i motiv za konstantnu borbu - poručila joj je Manojlovićeva.

Foto: Instgaram/radamanojlovic

Mlada devojka Radi je poručila da je ovo bila "sitnica".

- Za mene bila je sitnica, prava sitnica! Hehe, sve sam ti rekla, za tebe bih život dala, bockanje je mala nula! HVALA TEBI - odgovorila joj je Dragana.

Rada Manojlović nedavno je otkrila sve o pokušaju otmice:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA