Nataša na saslušanju otkrila šta sada oseća prema Luki i da li ga i dalje voli!

Tokom saslušanja, pevačica je iznela detalje sukoba sa suprugom koji je kulminirao nasiljem

  • 5
Foto: Marko Jovanović

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić u utorak 24. aprila saslušani su u Prvom osnovnom javno tužilaštvu u Beogradu, a iskaz su davali odvojeno. U sudnici je najpre bio Luka koji je saslušavan sat i 45 minuta, dok je Nataša unutra provela čitava četiri sata, a iskaz je dala i dadilja njene i Lukine ćerke Katje koja je bila u stanu u noći kada je Lazukić navodno pretukao pevačicu.

Tokom saslušanja, pevačica je iznela detalje sukoba sa suprugom koji je, kako tvrdi, kulminirao nasiljem. Ispričala je i da ju je suprug konstantno ponižavao i psihički maltretirao.

Evo kako se Luka Lazukić ponašao na saslušanju i šta je rekao tužiocu!

Nekada je bio nežan prema meni i govorio da sam najbolja majka, a nekada me je nazivao kafanskom pevaljkom i vređao pred prijateljima. Vremenom sam počela loše da se osećam psihički, ali ja sam njega obožavala, i dalje ga obožavam, ali ne mogu više da živim s njim. Ja se Luke plašim - rekla je Nataša.

Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Nataša je u tužilaštvu objasnila da je modricu na ruci zadobila tri ili četiri dana ranije, kada ju je, kako tvrdi, suprug takođe fizički napao i to samo zbog toga što mu je prebacila da joj se čini da ga njihova ćerkica ne ispunjava, ali i zbog toga što ne ispušta mobilni telefon iz ruku.

Pevačica je objasnila da je Luka između 13. i 14. aprila kući došao u pola pet ujutru i legao da spava, nakon čega mu je ona u telefonu navodno pronašla prepiske sa dve žene. Kako je rekla, probudila ga je i rekla mu: "Sram te bilo, imaš dete od 40 dana", na šta je on odgovorio: "Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko te je je*ao večeras?!"

Foto: Marko Jovanović

- Nastavio je da me vređa i ja sam mu tada rekla "Mama ti je ku*va!" Čim sam to izgovorila, ustao je i pesnicom me udario u levu stranu glave. Pala sam na trosed, a zatim na pod. Pokušala sam da ustanem, on je bio i za mene, uhvatio me je za kosu i nastavio da me udara pesnicom u glavu. Ja sam vrištala, a on je ponavljao da sam ku*va i ku*vetina - ispričala je Nataša.

Inače, Luku su na aslušanju navodno pitali da li i dalje voli Natašu. Odgovorio je rečima: "Da li bi trebalo da volim ženu koja mi ovako nešto uradi?".

Isto pitanje postavljeno je i Nataši koja je navodno rekla: "Volim ga, ali ne želim da ga vidim više u životu."

VIDEO: Nataša posle salušanja kući dolazi vidno raspoložena

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    25. april 2018 | 14:35

    Pa nije vidno raspoložena.Vidi se da je otečena od plakanja iako je pokušala da sakrije velikim naočarima.Vidi se da je namučena.Žao mi je iskreno zbog toga što je sve preživela.I sad opet psihički preživljava.To je kao kod osoba koje dožive silovanje.Pored tog pakla čeka je pakao sudskog procesa.Njega to očigledno ne dodiruje.Sračunat čovek .Taj je oguglao na sudske procese.On je vidno raspoložen.To se vidi na drugim snimcima.Sadista uvek uživa kad vidi da mu se žrtva i dalje muči.Bolestan čovek i opasan

  • 🐳

    25. april 2018 | 21:56

    Doticni treba da udje u rijaliti tj da trazi da ga prime da dokaze da je fin i neduzan kao Marjanovic!!!!

  • Wohoo

    25. april 2018 | 21:16

    Budi srecna sto si rodila zdravo i zivo dete. Sve ostalo je manje vredno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA