Pevač Balkanike završio u bolnici samo dva dana pred nastup na Evroviziji!

Srpski predstavnici nastupaju u četvrtak, 10. maja, na drugoj polufinalnoj večeri Evrosonga koji se ove godine održava u Lisabonu

  • 1
Foto: Marko Jovanović

Mladen Lukić pevač grupe "Sanja Ilić i Balkanika" završio je sinoć u bolnici u Portugalu, dva dana pred nastup na Evroviziji.

Prema nezvaničnim informacijama, usled visokog pritiska on je hitno prevezen u bolnicu, gde je odmah primio terapiju.

Napravili šou pred Evrosong: Grupa "Balkanika" izvela srpsku evrovizijsku pesmu na portugalskom i bacila Portugalce u trans (VIDEO)

- Sve je u redu. Verovatno mu je pao imunitet usled promena i vremenskih razlika. Bitno je da se oseća dobro i da će nastupiti u četvrtak sa celim sastavom - potvrdio je PR grupe "Sanja Ilić i Balkanika".

Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, srpski predstavnici nastupaju u četvrtak, 10. maja, na drugoj polufinalnoj večeri Evrosonga koji se ove godine održava u Lisabonu.

VIDEO: Sanja Ilić o razlogu zbog kog neće biti na bini

VIDEO: Maja Nikolić žestoko izvređala Sanju Ilića

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    8. maj 2018 | 15:46

    Srecno nasima.Pesma je lepa, neobicna..Samo me malo brine da li ce Evropa imati sluha za nas etno zvuk..Nadajmo se da ce se ponoviti Marijin uspeh, posle 10 godina..Srecno..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA