≫ 

Dušo moja, mirno spavaj... Ceca rasplakala fanove tužnom vešću (FOTO)

Folk zvezda sa ljudima je podelila tužnu vest, da njenog najvernijeg fana više nema

  • 10
Ceca Ražnatović, Sajam automobila Foto: A. Nalbantjan

Ceca Ražnatović rastužila je svoje fanove tužnom vešću, da je preminula baka Vukosava Nikolić koja je bila njen najvatreniji i svakako najstariji fan!

Baka Vukice, kako su je svi od milja zvali, preminula je u 82. godini, a vest je došla do Cece koja je to podelila sa svim svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Dušo moja, mirno spavaj... - napisala je Ceca uz zajedničku fotografiju sa Vukicom sa aerodroma u Tivtu gde ju je baka Vukica dočekivala po Cecinim dolascima u Crnu Goru.

Iako u tim godinama, kao i činjenici da je sa Cetinja, baki nije bilo teško da sačeka i dočeka Cecu kako bi je videla i zagrlila.

- Na sve njene nastupe idem kada dođe u Crnu Goru. Svaki put mi srce zaigra od sreće kad je vidim. Kako je samo lepa, dobra i fina. Ma život bih dala za nju. Na sve njene nastupe ću ići dok god budem mogla. Ne želim nijedan njen koncert da propustim. Gledam i svaku emisiju na TV-u u kojoj gostuje - rekla je Vukica jednom prilikom.

Ceca i baka Vukica, Foto: www.ceca-official.com

- Gospođa Vukosava je redovan gost na mojim koncertima. Baš sam se obradovala kada sam je videla na aerodromu. Kada neko u njenim godinama uloži energiju da dođe, to je prava ljubav i poštovanje. Hvala joj na tome – uzvraćala joj je Ceca na ljubavi.

VIDEO: Ceca Ražnatović: Nikada se neću pomiriti sa Karleušom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    13. maj 2018 | 12:48

    Nisam fan Ceca,ali moja zena jeste.... Jednom prilikom smo je sreli i uporno je insistiralaDa joj pridje da se slika na sta sam ja govorio: Daj bre zabole nju da stane sa tobom i sa svakim ko joj pridje... Nisam mogao da je odgovorim. Kada sam otisao sa njim kod nje,nisam mogao da verujem. Zena je toliko prirodna,toliko prijatna,to nije bilo samo ono klasicno slikanje i da se okrene i ode,zena je ostala sa nama par minuta,caskala kao da je znamo sto godina i ne samo sa Vesnom nego ksa svakim ko joj je prisao. Zaista me je odusevio njen odnos sa ljudima koji je vole i postuju,zena je sa svima bukvalno kao da su joj najrodjeniji.... Mislim da je taj odnos upravo ono sto je idvaja od ostalih javnih licnosti.

  • Dany 5

    13. maj 2018 | 12:22

    Ceca je jedna

  • jeZarkovo Tanja

    13. maj 2018 | 11:48

    Lanka joj zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA