≫ 

Rođena sestra Luke Lazukića se brutalnom porukom oglasila nakon što je njen brat tužio Natašu za iznos od 160.000 evra!

- Zar nije dovoljno monstruozno ispostavljati račune ženi kojoj si se kleo u ljubav, a koja ti je rodila dete? - napisala je Ana

  • 10

Nakon što je Luka Lazukić, još uvek zakoniti suprug pevačice Nataše Bekvalac tužio svoju ženu od koje potražuje 160.000 evra i to za svakodnevne troškove kao što su pomorandže, sijalice, orasi..., za šta je priložio i fiskalne račune na društvenim mrežama.

Nakon ovoga oglasila se Lukina rođena sestra Ana Kalinić koja je zgrožena bratovljevim postupkom.

Luka Lazukić optužen za napad na Natašu Bekvalac, evo kolika kazna zatvora mu preti!

Anin status prenosimo u celosti:

- Seljačine koje u Srbiji procenjuju kredibilitet žene na osnovu toga koliko brakova ima iza sebe su iste one koje se klanjaju liku i delu Elizabet Tejlor, koja se 8 puta udala, a ispred imena nosila titulu dame, koju joj je dodelila britanska kraljica! Dvostruki standardi, ili ljubomora na nekoga ko je geografski bliži, mlad, lep, uspešan i živ? Zar nije dovoljno monstruozno ispostavljati račune ženi kojoj si se kleo u ljubav, a koja ti je rodila dete? Još je monstruoznije sa strane napadati takvu ženu, a braniti ludaka, što čitam danas da neki rade!!! Kad bi meni muž ispostavio sve račune za ovih 9 godina braka, morala bih još 9 života da živim i radim 24/7, da ga isplatim! Ali, gospodin to ne radi. Ološ da. Gospodin ne.

Ej, skupljao i čuvao račune, dok je živeo u stanu svoje supruge??? Sramota! Zovu me ljudi da mi kažu da ih je sramota što su ga upoznali. Nisu ga ni upoznali. Kroz ovakve i slične postupke se taj upoznaje! - napisala je Lukina sestra na Fejsbuku.

Foto: Fejsbuk/angieana.kalinic.5

Podsećamo. Lazukić je kako tvrdi Nataša u noći između 13. i 14. aprila pretukao u stanu na Dedeinju, nakon čega je dobio zabranu prilaska pevačici i protiv koga je podignuta optužnica za nasilje u porodici. Juče je u medijima osvanula Lukina tužba koju je Luka dostavio Natašinim advokatima i od koje potražuje 160.000 evra za potrebština koje je kupovao supruzi tokom braka.

VIDEO Luka Lazukić rekao skoro sve, ali je neke stvari sačuvao samo za Telegraf:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    31. maj 2018 | 12:44

    Draga gospođo , ovaj slučaj pratim od početka i Vaš komentar je najtočniji , najiskreniji , najpametniji naj ljudskiji , blago se Vašem mužu na takvoj supruzi i djeci na takvoj mami 😀🤗😙

  • drrr

    31. maj 2018 | 17:23

    Pa nije on cuvao racune, nego placao sve preko firme, pa ih samo uzeo od knjigovodje..ajmo sad poreska.. i da mu se odbije stanarina..toalet papir..usluga zene, pratnja na putu... i radjanje deteta 😂😂

  • ljubica

    3. jun 2018 | 19:00

    daca je voleo kafanu i gene ljuba je bio skroman a ovaj je ziveo kako njemu odgovara na tugj racun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA