Ćerka lepe Teodore plakala zbog maminog uspeha, a onda je pobednik Zvezda Granda progovorio o problemu sa alkoholom (VIDEO)

Teodora Toković i Anid Ćusić su pobednici sezone 2017/18

  • 2

U noći četvrtak na petak (14. na 15. jun) izabrani su pobednici dvanaeste sezone Zvezda Granda - Anid Ćušić (koji je ubdeljivo pobedio po SMS glasovima), dok su se glasovi stručnog žirija u većini otišli Teodori Toković.

Zvezde Granda, veliko superfinale: Anid Ćušić je pobedio, Karleuša mu uručila statuu! (FOTO)

Teodora je nakon završetka emisije za Telegraf otkrila je da li se nadala da će ona biti ta koju će stručni žiri proglasiti pobednikom, ali i kome je najteže palo što nije pobednik po glasovima publike, umesto Anida.

Teodora Toković sa ćerkom Foto: Marko Jovanović

- Iskreno, nisam očekivala. Ne zato što nemam samopouzdanja i da ne verujem u sebe, ali zaista nisam očekivala, i ovo je važno priznanje za mene. Trebalo bi da je moja ćerka najsrećnija, ali ona plače zato što je očekivala da će mama da bude prva (smeh) - rekla nam je Teodora.

Pobednik dvanaeste sezone Zvezde Granda, Anid Ćušić iz Mostara, na početku takmičenja nije se nadao nikakvom plasmanu, ali je tokom takmičenja radio na sebi pa je i sam uvideo da se pred super finale još više istakao.

Anid Ćušić, Foto: Marko Jovanović

- Na početku takmičenja nisam se nadao nikakvom plasmanu. Bio mi je cilj da dođem do nekog četvrtog petog kruga, i da napravim neku finu reklamu ili neki dobar posao. Ali kada sam već došao u super finale i imao sam večeras najbolju podršku na svetu ljude moje, moje glasače i rezultiralo je pobedom - rekao nam je Anid.

S obzirom da je iz Mostara, Anid jedva čeka da sa članovima porodice i prijateljima proslavi pobedu.

Ali, ne uz alkohol.

Anid Ćušić, Foto: Marko Jovanović

- Bacio sam alkohol. To loše utiče na mene. Ne, ne mislim da pravim probleme neke, ali na moje zdravlje loše utiče. Možda neka čaša viskija, ali ništa preterano... - rekao nam je Anid.

(Marko Pantić, m.pantić@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA