Ponosan i zahvalan što si sa mnom... Novak Đoković nikad emotivnijim statusom čestitao Jeleni rođendan (FOTO)

- Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške - napisao je između ostalog Nole

  • 20
Jelena i Novak Đoković Foto: ATA Images

Supruga Novaka Đokovića Jelena Đoković danas, 17. juna, slavi svoj rođendan. Sve najlepše svojoj lepšoj polovini Nole je poželeo nikad emotivnijim statusom i fotografijom.

- Zahvaljujući tehnologiji i danas na ovako bitan dan uspevam da budem deo porodičnih aktivnosti i slavlja. I uvek mi je čudno da putem društvenih mreža čestitam rođendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto, danas mi uopšte to nije čudno. Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što jeste, sve ono što će biti i želi da bude. Divna majka, žena, prijatelj, preduzetnik, filantropa, učitelj, lider.... toliko mnogo uloga a uvek u svemu ljubav. Ponosan i zahvalan sto si sa mnom. Što se svake godine podmlađujemo i rastemo u isto vreme. Volim te! - napisao je Nole.

 
Sometimes it’s strange to wish a happy birthday to your life partner on social media. At least to me, not sure about you guys. But, as I am not with my family today on this important day, and I am calling them and sharing moments with them THANKS to technology - I feel enormous gratitude for it and so I have to send my love to the love of my life this way too. This is a special tribute to you amore, I am celebrating your birth and all the achievements you made since then and for many more to come. For being an amazing friend, wife, mother, teacher, leader, entrepreneur, philanthropist... for inspiring so many people around the world and being such a powerful voice for education. I am proud to watch you grow into the most amazing human being... and I am so lucky that you help me grow too, and for being next to me. Always. Forever. Love you. _ Zahvaljujući tehnologiji i danas na ovako bitan dan uspevam da budem deo porodičnih aktivnosti i slavlja. I uvek mi je čudno da putem društvenih mreža čestitam rodjendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto, danas mi uopšte to nije čudno. Na sva zvona slavim rodjenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što jeste, sve ono što će biti i želi da bude. Divna majka, žena, prijatelj, preduzetnik, filantropa, učitelj, lider.... toliko mnogo uloga a uvek u svemu ljubav. Ponosan i zahvalan sto si sa mnom. Što se svake godine podmladjujemo i rastemo u isto vreme. Volim te!A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

VIDEO: "Cepaj ga, Nole!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    17. jun 2018 | 19:35

    Kao da Novak zeli svom dusom da Srbija zavoli jelenu kao I njega sto voli. Al to je nazalost daleko od istine. Na njegovu veliku zalost.

  • Goran

    18. jun 2018 | 00:36

    Sve je to lepo,ali malo ste preterali,ne treba ama bas sve iznositi u javnost,rodjendan,pa sta?Proslavite kako zelite,putujte gde mozete,nama je previse ovih privatnih stvari.Ti si nas vrhunski sportista,koga zanima tvoja zena?

  • montenegringo

    17. jun 2018 | 21:21

    Rodjendan se cestita u 4 oka, sta se ima postavljat po internetu slike i poruke i za koga se to radi???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA