≫ 

Sin Snežane Đurišić pobegao iz bolnice za odvikavanje od alkohola!

- Ništa vezano za pacijete ne smem da govorim, posebno što se radi o takvim ljudima i osobama - poručio je načelnik odeljenja na kojem se Marko lečio

  • 5
Snežana Đurišić, Foto: Telegraf

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, pre nekoliko dana na svoju ruku je napustio kliniku za odvikavanje od alkoholizma.

Marko je, kako se priča, otputovao kod kuma u Crnu Goru, a sa klinike "Dr. Slavoljub Bakalović" u Vršcu, u kojoj je Gvozdenović bio, nisu želeli da komentarišu ova saznanja.

Naime, Željko Milićević, načelnik odeljenja M-14 na kojem je Marko boravio, rekao je da ništa o pacijentima ne sme da priča.

- Uz sve dužno poštovanje takvu informaciju prema lekarskoj etici ne mogu da vam dam. Ništa vezano za pacijete ne smem da govorim, posebno što se radi o takvim ljudima i osobama - poručio je Željko Milićević.

Marko Gvozdenović, Foto: Facebook

Podsetimo, Snežana i Marko godinama nisu u dobrim odnosima. Pevačica se ovim povodom nikada nije oglasila, dok je Marko iznosio strašne detalje o odnosu sa majkom. Kako je pričao, Snežana mu navodno ne da ni u kuću da uđe, a navodno ga je namestila i da se odrekne kuće.

NE DA MI U KUĆU DA UĐEM, A SVEGA SAM SE ODREKAO U NJENU KORIST! Sin Snežane Đurišić izneo šokantne optužbe na račun majke

- Probao sam da kontaktiram sa Snežanom, ali me je blokirala. Počeli smo da se svađamo oko imovine još kad je otac umro. Ja sam otišao za Ameriku, kada sam se vraćao, ona je rekla: "Ti si se odrekao u moju korist". Bukvalno mi je namestila da se odreknem u njenu korist. Ona je rekla kad je tata umro: "Odrecite se, ne mogu da vas nađem nikada kada je nešto važno, ja ću vama dati kada prodam imovinu". Mislio sam: "Važi, majka mi je, uvek je bila tu uz mene". Žena mi je rekla: "Ne znaš koje si go...no pojeo" i ispostavilo se da je sve bilo tako. Sad nemam kuću - rekao je Marko u oktobru 2017. godine.

Inače, Snežana Đurišić je zaljubljena u čoveka koji nije deo javnog sveta:

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    5. jul 2018 | 10:48

    Pa stvori sam napravi radi nesto.I tvoj otac i majka su radili nisu duzni da ostavljaju bilo sta nikome to je njihova dobra volja hoce il nece

  • Teodora

    5. jul 2018 | 11:13

    Zalosno,gde je greska,da li u vaspitavan ju ili se neko tako rodi slab na život pa mu trebaju alkohol ili slične stvari da bi funkcionisao.Nisu roditelji dužni da izdržavaju do kraja života,imao je hiljadu prilika da napravi nešto od svog zivota,njegov izbor,nije mali,ne treba mu davati publicitet,kako mu nije zao svoje dece.

  • Mad4red

    5. jul 2018 | 10:58

    Bavite se vise malo djecom i porodicom a ne karijerom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA