≫ 

13 ih je ostalo do samog kraja: Kad čujete koliko para dobija pobednik Parova, ispašće vam vilica!

Veliko finale Parova je večeras i sve je spremno za proglašenje pobednika

  • 8

Nakon deset meseci takmičenja i borbe za prvo mesto, večeras, 8. jula, biće poznato ko će osvojiti glavnu nagradu u Parovima. U vili je ostalo 13 superfinalista, borba počinje u 21 čas, a neko od njih biće bogatiji za 70.000 evra! 

Od 16. septembra 2017. godine, kada je počela šesta sezona "Parova", kroz vilu su prošla 64 takmičara. Mnogi su obeležili ovu sezonu, ali nisu uspeli da se plasiraju u super finale, drugi su,opet, kratko ostali, a večeras će gledaoci odlučiti ko im je bio najinteresantniji.

Šesta sezona trajala je deset meseci Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Dokazali smo da naš program proizvodi zvezde, a kao produkcija pružamo im šansu da spremno zakorače u svet koji planiraju da osvoje. Zabavno-humoristički program "Parovi" ubedljivo je iznad svih, pre svega sadržajno i po karakterima ličnosti, koji su sastavni deo ove rijaliti serije, koja se nastavlja i dalje - poručuju iz produkcije Hepi televziije.

Ove sezone je bilo najviše psiholoških momenata do sada - nizale su se drame, ljubavni lomovi, raskidi, pomirenja, roditelji su ulazili u rijaliti da budu podrška svojoj deci, a zatim se zajedno sa njima borili za što bolji plasman. Kralj drame postao je Aleksandar Požgaj, a nezapamćeni šoumen svih vremena Milutin Radosavljević Mili.

Pobednik Parova odneće glavnu nagradu od 70.000 evra Printskrin: TV Happy

- Prateći psihološke profile takmičara, tim naših profesionalaca uspeo je da kanališe priču uživo, praveći neverovatne zaplete i rasplete, u kojima su učestvovali i gledaoci, fanovi, gosti u emisijama - poručuju iz produkcije "Hepi" televizije i dodaju: "Superfinalisti ove sezone su potpisali ugovore da su TV lica naše televizije, pa ih možemo gledati i dalje u ulozi voditelja, učesnika, saradnika, itd".

Ono što će svakako obeležiti šestu sezonu "Parova" jeste svadba Nine Prlje i Mladena Vuletića, kao i bekstvo Nenada Marinkovića Gastoza, posle čega je ostao da volontira u rijalitiju, beba Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, afere sa mobilnim telefonom nađenim u garderobi Dalile Dragojević i još mnogo dešavanja.

Venčanje koje je između ostalog obeležilo Parove Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Sva dešavanja u vili Parova tokom finalne večeri pratite na našem portalu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle vise

    8. jul 2018 | 17:26

    Mislim da je vreme da drzava stane na put ovim "zabavno-humoristickim" emisijama.

  • Ljilja

    8. jul 2018 | 17:22

    GLUP NAROD BACA PARE NA NEBITNE LIKOVE !

  • Anci

    8. jul 2018 | 17:55

    Neznam sta je ovde zabavno i sta se podrazumeva humorom.?PO CEO DAN SEDE ZA STOLOM SIGURNO SU I ZULJEVE DOBILI I DERE SE PO NJIH CETVORO U GLAS PLUS VODITELJKA KOJA POKUSAVA DA IH STISA!KATASTFOFA OD ZABAVE I PROGRAMA😨😨😨

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA