"Ako vas neko pita kako smo propali na Mundijalu..." Snimak Ivana Gavrilovića na kojem peva himnu Srbije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)

- Bože spasi, Bože pravde... - na sav glas peva Ivan Gavrilović za srpskom zastavom u ruci

  • 11

Snimak na kojem Ivan Gavrilović peva himnu Srbije sa srpkom zastavom u ruci, dok iza njega idu kadrovi sa aktuelnog Mundijala u Rusiji, preplavio je društvene mreže.

Posle ovoga, više je nego jasno da Ivanu znatno bolje ide pevanje njegovog starog hita "200 na sat", nego pevanje ovako značajne stvari...pogotovo kada se svim srcem navija! A za Srbiju se i te kako navijalo.

Što je nosila veš, nosila je! Seksi Hrvatica ispunila obećanje i skinula gaćice nakon što su se Hrvati plasirali u finale Mundijala! (FOTO)

- Ako vas neko pita kako smo propali na Mundijalu, samo mu pokažite ovaj snimak Ivana Gavrilovića kako peva himnu - stoji u komentaru ovog videa na popularnoj Fejsbuk stranici "Neguj mo srbski jezik" (naziv stranice je ispisan u originalu, prim. aut).

Dobro poslušajte kako zvuči Ivanovo izvođenje himne i biće vam jasno zašto je snimak preplavio internet:

Podsetimo, u nedelju, 15. jula od 17 časova, predstoji sama završnica Mundijala, kada se igra finalna utakmica između reprezentacije Hrvatske i Francuske. Jedna od ove dve zemlje postaće prvak sveta u fudbalu.  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krkan

    13. jul 2018 | 19:05

    Sta je ovde lose? Blamira sebe nikog drugog. Bar je covek patriotski nastrojen. Da su igraci osecali taj payriotizam dalje bi dogurali.

  • Zanimljivo

    13. jul 2018 | 18:42

    Hahahahaha, eto Ivan kriv, pa dokle ide ovo!!!

  • Srb

    13. jul 2018 | 23:11

    On pevač,kao i javozac F-1 !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA