≫ 

Vodi ga kući... Kija se surovom porukom oglasila nakon što je Sloba potpisao papire za razvod! (FOTO)

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović danas su i zvanično stavili tačku na svoj brak

  • 75
Kija Kockar/ Foto: Marko Jovanović

Najpopularniji par u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, nezvanično su od danas bivši supružnici, budući da su potpisali papire za sporazumni razvod braka

Kako smo već pisali, Sloba je danas, na petak trinaesti, napravio poslednji korak ka razvodu, budući da se čekalo na njegov potpis. U prisustvu njihovog zajedničkog advokata, Radanović je na papiru za sporazumni razvod braka ostavio svoj potpis, te sada sleduje onaj zvaničan deo.

Sevaju tange, sve pršti od seksepila! Kija i "Ministarke" snimile spot, ove vrele kadrove gledaćete iznova i iznova! (VIDEO) (FOTO)

Kija se nekoliko sati nakon toga oglasila na društvenim mrežama, sa vrlo konkretnom porukom.

Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Ono što je za jednu devojku beznačajan muž, za rasturačicu brakova je šarmantan princ... Vodi ga kući - u prevodu glasi ova poruka, a na koga se odnosila zaključite sami.

VIDEO: Nije vreme za drugog muža, prvi se još nije ohladio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    13. jul 2018 | 23:41

    "Vodi ga kuci" a iz pouzdanih izvora znam da je Vicu advokata molila da kaze Slobi da se ne moze videti s njim i da odugovlaci,da bi ona ispala dostojanstvena jer je kao potpisala,a Sloba da kao nece da potpise,da kupi vreme ne bi li se Sloba predomislio i molio je.Druga stvar,ta ista Kija samo sto jos nije kleknula pred Slobu koji je NJU prevario.Pokusavala je uz pomoc novinara i naravno produkcije da situaciju predstavi tako da se Sloba kaje za sve,da je moli,a ustvari,Kija Kockar je zena bez dostojanstva koja bi presla preko svega,a Sloba je taj koji je na pocetku rekao da je bliskost nestala,a da imaju prebleme i samim tim je i doslo do prevare.Sve u svemu,jadno i bedno sto je zena bez samopostovanja predstvljena kao diva i u aposlutno drugacijem svetlu od onog sto ona ustvari jeste.A vreme ce da pokaze da je sve napisano u ovom komentaru tacno.

  • Lejla

    13. jul 2018 | 23:57

    Nije to surova poruka, vec poruka besa i nemoci ponizene, ostavljene zene. Dafina nije navikla da gubi, do poslednjeg dana nadala se da ce Sloba odustati. Zasto mu pre potpisa nije to porucila?

  • Marija

    13. jul 2018 | 23:21

    Ma u pravu je Tamara Djuric....ti si veca prevara od Dafine. A u Srbiji narod ne zna da razmislja, nego samo prihvataju ono sto Im mediji plasiraju. Ti si dete iz vambracne veze, pa da li si za svoju majku rekla tako? A I ti si bila sa Andrijom dok si jos bila u braku. Ja da sam usa u rialiti i da mi muz spava sa drugom, prvo bih nju izbacia iz njegovog kreveta i legla pred muza. Mnogo si namazana. ..prevara ziva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA