Nakon što su potpisali papire za razvod braka Kija i Sloba se tajno sastali, a ovaj detalj ih odao! (FOTO)

Društvene mreže su se usijale od komentara nakon što su njihovi fanovi primetili jednu sitnicu koja ih je izdala i otkrila da su se tajno sastali

  • 22
Kija i Sloba, Foto: Marko Jovanović

Sloba Radanović juče je potpisao papire za razvod braka od Kije Kockar, međutim Radanović se sve vreme pre razvoda trudio da stupi u kontakt i porazgovara sa Kijom ne bi li se pomirili.

On se kolebao, a ona je bila odlučna! Teodora prokomentarisala Kijin i Slobin razvod!

Kija je vešto izbegavala susret sa njim, a onda su isplivale fotografije na društvenim mrežama zbog kojih su svi posumnjali da se njih dvoje viđaju tajno.

Na slici se vidi plišani zeka koji je prvo u Kijinim rukama...

Printskrin: Instagram/kija_kockar_official

A potom je taj isti plišani zeka pored Slobe.

Foto: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biba

    14. jul 2018 | 20:38

    U danima,pa i godinama pred nama ocekujmo svaki dan sliku Kijinu sa nekim predmetom iz ormara,kofera,spomenara,za i sve za one koji nisu razumeli reci one:"Jer on je moj muz,ja imam prava",a i one koji veruju u seks,lazi i video trake

  • milanće prestani sa blistavim brakom

    15. jul 2018 | 00:30

    samo moja sugestija: prestani da teraš ovu isprićanu priću trougla dalje. Već je dosadila ova konfuzoja -pa i nemoral. Sama žena je rekla, da je zaljubljena u andriju i da je sxala sa njim i andrija je za novine rekao, da ga je zvala i da joj je bio podrška, pa i njegov komentar da im želi da budu barem 7 dana posle rujalitija verni jedan drugome nešto tako. nemoj braniti neodbranljivo. Nemoj, da si i ti ništa više nego pinkov potrćko -valjda nisi? Prvi put te je, nićim izazvana, slagala, da je stjuardesa na odmoru a bila već nezaposlena - prvu noć njenog boravka u zadruzi - ima klip. Slušaj još jednom razgovore kije i dušana.

  • SSSS

    14. jul 2018 | 21:08

    Informacija nije tacna, Kija je kod mame u Zrenjaninu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA