≫ 

Haos u emisiji uživo! Javio se dečko koji je upao u Lunin butik i napravio pravu pometnju, a ono što je rekao o Gagiju sve je šokiralo! (VIDEO)

- Dobio si pratioce, zahvali se na tome, ja ću pokazati poruke koje smo razmenili! Ajde, ćao, dosadan si! - odbrusila je Luna vidno uznemirena

  • 58
Luna i Gagi, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani i njen otac Gagi ove večeri imali su žučnu raspravu sa jednim gledaocem koji se javio. Naime, reč je o izvesnom Petru koji je nedavno upao u Lunin butik kako bi napravio "prank" odnosno šalu.

Razočarao me je kao čovek i ne želim nikakvu komunikaciju sa njim! Luna nikad žešće oplela po Slobi! (VIDEO)

Luna je potom izjavila kako je on maltretirao radnice, a potom hteo da zapali butik, ali je zatim istakla da se on izvinio za taj postupak.

Printskrin: TV Pink

Međutim, opšta pometnja i pravi haos u studiju je nastao kada se upravo taj mladić javio i uživo ispričao potpuno drugačiju priču.

- Istina da sam se izvinio je ista kao da sam ti zapalio butik. Da smo se čuli, ja se ne sećam. Gagi, kako si ti odjednom protiv nasilja? S obzirom da znam da si pre dve godine bio uhapšen upravo zbog nasilja u porodici kada si tukao svoju ženu zanima me kako si ti sad odjednom protiv nasilja? Kao što se Sloba javio i rekao da osuđuje nasilje, a gledali smo u Zadruzi 10 meseci kako Lunu udara. Kako to ti nisi ljubavnica? Tuženi ste za skrnavljenje moje ličnosti! - rekao je on.

Printskrin: TV Pink

Nakon ovoga Luna više nije mogla da ćuti, pa mu je žestoko odgovorila.

- Dobio si pratioce, zahvali se na tome, ja ću pokazati poruke koje smo razmenili! Ajde, ćao, dosadan si! Dobio si lajkove zahvaljujući meni, uspeo si u životu, bravo! Evo neka ga svi moji fanovi zaprate, da dobije još malo marketinga. On je meni napisao da je to bio sve prank, da nije maltretirao nikoga, rekao je da obožava moju porodicu. Evo poruka, ako je to njegov profil uopšte na Instagramu - rekla je Luna.

Pogledajte kakav haos u studiji je izbio kada se javio ovaj gledalac:

VIDEO Poruka Lune Đogani posle napada na butik:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    16. jul 2018 | 00:37

    Neverovatno je da neko ko uradi onako groznu stvar ne bude ukoren javno, pozvan na info je uspreormativni razgovor, obuzdan, kontrolisan, vec mu se sirom otaraju vrata medijskog prostora u koji ulazi naoruzan mrznjom. Ko je uspeo da razazna njegovu vecerasnu neartikulisanu i brutalnu salvu mogao je oseti jezu i realan strah od sledeceg poteza, od prelaska sa reci na nedela.

  • Danijel

    16. jul 2018 | 00:05

    ma daj koliko ljudi zove i bas on je dobio vezu ...namesteno

  • PP

    16. jul 2018 | 00:33

    To je isto kao sto vi Lunini hejteri osudjujete ljubavnice dok Nadicu Kijinu kevu koja je dobila Kiju iz ljubavne afere sa ozenjenim muskarcem velicate. Dakle Nadicu ljubavnicu koja ostaje trudna sa tudjim muskarcem velicate a imate nesto protiv ljubavnica navodno. Pisete "ljubavnica dno" i te stvari pa me zanima na koju ljubavnicu mislite, Lunu ili Nadicu? To je vazno da naglasite jer vama ocigledno ljubavnice smetaju al samo ako je ljubavnica Luna, dok vi i sve ostale mogu komotno biti ljubavnice i to se ne pominje i nije za zameriti. Isto kao sto prozivate Lunu da zavlaci ruke u gace i sta sve a kada vasa svetica Kija prdi to je okej i kad neko to pomene nalupate dislajkove. Prozivate Lunu kad je pijana udarala Slobu a dok je vasa svetica Kija to trezna radila to je okej. Vi Lunini hejteri, da ne kazem Kijini fanovi, vi ste definicija licemerja i dvolicnosti. Aj sad jedan dislajk da pokazete koliko sam vas u centar pogodio i koliko vam smeta sto sam objasnio kakvi ste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA