≫ 

Verujem u jake žene... 12 sati nakon objave prvog spota, Kija svima zapušila usta oštrom porukom, a pomenula i Slobu!

Kristina Kija Kockar ispisala je poruku na Instagramu koja je bila više nego jasna

  • 48
Foto: ATA Images

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar i te kako uživa u popularnosti i ima čime da se pohvali, budući da je njen prvi spot "Ne vraćam se na staro" za duetsku pesmu koju je uradila sa "Ministarkama" vrtoglavom brzinom oborio sve rekorde pregleda na Jutjubu. 

Za samo sedam sati spot je pregledan više od milion puta, a za nepuna 23 časa broji više od milion i po pregleda. Kija se tim povodom redovno oglašava na Instagramu uz poruke fanovima, a u jednoj kojom je privukla veliku pažnju dotakla se i svog muža Slobodana Radanovića. Ne imenom i prezimenom, ali više je nego jasno na koga je mislila.

Milion pregleda za samo 7 sati: Kija oborila rekord sa novim spotom, a onda se oglasila brutalnom porukom (FOTO) (VIDEO)

- Verujem u jake žene. Verujem u ženu koja je samostalna. Verujem u ženu koja se ne skriva iza leđa svog muža. Verujem da, ukoliko imaš probleme, nosiš se sa njima kao žena, ne izigravaš žrtvu, ne izgledaš očajno, ne upireš prstima u druge. Stojiš i nosiš se sa time. Suočiš se sa svetom uzdignute glave i nosiš univerzum u svom srcu - ispisala je Kija na engleskom jeziku.

Kijin spot prvenac za duetsku pesmu "Ne vraćam se na staro" sa "Ministarkama" pogledajte OVDE.

VIDEO: Nije vreme za drugog muža, prvi se još nije ohladio

VIDEO: Prvi kadrovi Kijinog spota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .sx

    21. jul 2018 | 13:33

    Slobo dz li di shvstio koliko si pogresio sto di Kiju izgubio zbog Lunjare

  • The end

    21. jul 2018 | 18:23

    Ti si bas izigravala zrtvu. U ocajanju lomila i histerisala i jos za sve upirala prstom u Lunu i krivila Slobu. Zato ne filozofiraj i ne glumataj vise jer pocela si ozbiljno da smaraaaas !!!!!!

  • Mira

    21. jul 2018 | 17:28

    BOŽE KIJA TOLIKO SI ODVRATNA I RUZNA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA