Prišao joj je pre nastupa u bekstejdžu: Cecin brat podržao Kiju (FOTO)

Pogledajte fotografije sa lica mesta

  • 24

Sinoć je na prvom nastupu na splavu "Port", Kristina Kija Kockar sa grupom "Ministarke" dovela atmosferu do usijanja kada su i prvi put uživo otpevale pesmu " Ne vraćam se na staro", koja je oborila sve rekorde kako u zemlji tako i u regionu.

Dok je se Kija pripremala za nastup u jednom momentu u bekstejdžu prišao joj je brat folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Milan Marinković koji je Kristini pružio podršku za prvi nastup.

Foto: ATA Images

Kija i Milan su se pozdravili dok mu se Kija zahvalila na lepim rečima.

Na nastupu je takođe bio i Cecin sin Veljko Ražnatović koji se na Kijinom nastupu provodio sa verenicom Bogdanom.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić Foto: ATA Images

Podsećamo, najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u nekoliko navrata tokom Kristininog boravka u rijalitiju "Zadruga" pružila Kiji javnu podršku.

VIDEO: Zvala sam muža na nastup, rekao mi je da nema s kim da dođe: Kija o Slobi, Jeleni Karleuši, Anastasiji Ražnatović...

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    26. jul 2018 | 15:19

    Skracena haljina, grudi na izvol'te (poradi na njima zeno), usla si masinu , puna sebe. Sad si medju zvezdama,muva te Cecin brat. Ode ti na odmor na Kipar. Kakva sreca.Joj, hahhahaha. Nema tebi pomoci.

  • Ivancica

    26. jul 2018 | 15:39

    Da li se ova zena pogledala u ogledalo pre izlaska na scenu,uzas.....Ove sise do pupka i ova duzina haljine nikako ne idu zajedno,po stranu to sto je haljina pre par nedelja vidjena na Maci...Trebala bi one naocare cesce da nosi 😉

  • Jeca

    26. jul 2018 | 15:44

    Jadan smo mi narod kad nam je glavna vest Kockareva,,,ljudi ode nam kosovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA