≫ 

Ana Bekuta progovorila o svojoj karijeri, sinu kojeg je dobila sa 17 godina, a onda spomenula Jelenu Karleušu i rekla šta misli o njoj!

Pevačica je pre nego što je započela pevačku karijeru sanjala o sasvim drugoj profesiji koja nema nikakve veze sa šou biznisom

  • 12
Ana Bekuta i Jelena Karleuša, Foto: Telegraf

Pevačica Ana Bekuta ima dugu i uspešnu karijeru, a sada je otkrila da nije oduvek želela da se bavi pevanjem, već da je za sebe imala druge planove.

Međutim, pošto je sa sedamnaest godina dobila sina, bio joj je potreban novac za njegovo izdržavanje, pa je unovčila svoj talenat i počela da peva.

Bukti rat zbog penisa! Zorica objavila Jeleninu fotku i oštru poruku, Karleuša je poklopila, a onda se umešala Ana Bekuta! (FOTO)

-  Ja nikada nisam sanjala da budem pevačica, htela sam da budem učiteljica. Uzor su mi bile dve žene koje su mi predavale i u njima sam videla svoje idole. Iskoristila sam svoj talenat, koji su svi primetili veoma rano. Moj pokojni otac se ponosio time. U 17. godini sam dobila Igora, a dve godine kasnije kada sam shvatila da nemam od čega da gajim dete, zaposlenja nije bilo u Priboju, taj talenat je iskorišćen u svrhu da pevam. Tih godina mi je bilo najvažnije da preživim i stanem na noge - rekla je Ana i nastavila o svom sinu Igoru Poliću:

Ana Bekuta, Foto: A. Nalbantjan

- Znate kako je mala sredina stroga, meni je bilo najvažnije da su me podržali roditelji i prijatelji. Nisam bila spremna, ali sam vrlo ozbiljno sve to doživela i prilagođavala se trenutku, a moji bližnji su mi pomogli. Važno je da je sve prošlo, ne volim da se žalim.

Ana je potom progovorila o svojoj koleginici Jeleni Karleuši i priznala da je imala predrasude o njoj.

- Jelena je jedna lafica za koju mogu reći da sam imala predrasude pre nego što smo popričale. Reč je o vrlo pametnoj mladoj ženi, koja zna šta hoće i kako da dođe do toga. Zavolela sam je i njenu porodicu, nekoliko puta smo se i privatno družile. Volim njihovo društvo, to su mladi ljudi, koji su talentovani i profesionalci - rekla je pevačica u emisiji "Glamur Specijal".

VIDEO: Ana Bekuta oplela po Viki Miljković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    3. avgust 2018 | 23:52

    A Mrka bese sada nije ili jeste razveden? Pricamo o Luni, osudjujemo bila sa ozenjenim covekon, a sta sa Anom, ona nije sa ozenjenim covekom ili to u poznim godinama ne vazi, kad drugoj zeni uzmes muza jer si sta "MIS UNIVERZUM"?!

  • Rora

    3. avgust 2018 | 22:38

    Jel to ti komentarises o zeni koja je diplomirala na MEDICINI sa temom o VAKCINI😂🤣

  • Коколо

    3. avgust 2018 | 22:28

    ,,Врло паметна МЛАДА жена"?Па шта је са онима од 25, ако су жене у 40им још МЛАДЕ!У једном је Бекута у праву, ЈК заиста ЗНА шта хоће али је проблем што НЕ ЗНА да ради то што јој је основно занимање!А да је Бекута, као врсна певачица, искрена, признала би то!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA