≫ 

Stanija je napokon dobila ozbiljnu konkurenciju: Kristijan progovorio o Kiji, ali i o Luni i Slobi (AUDIO)

Kristijan je analizirao čuveni trojac iz "Zadruge"

  • 59
Luna, Kija, Kristijan Golubovic Printskrin: TV Pink, Youtube/Kristijan Golubovic

Kristijan Golubović, koji trenutno izdržava zatvorsku kaznu u Zabeli, ponovo se oglasio, a ovog puta pričao pričao o Kiji, Luni i Slobi, zvezde prve sezone "Zadruge".

- Samo dešavanje između te tri osobe, Kije, Lune, Slobe. S obzirom da su dvoje bili, normalno je daće svi iole normalni biti na strani javno prevarene žene, i ponižene, a sve nakon toga su ružna i skandalozna ponašanja svo troje. Generalno, sve tri osobe su pogrešile, ali je ta mala Kija najviše povređena, pa ćemo mi humano i onako srpski stati u zaštitu žrtve. Ipak, moramo biti kao naivni i zanemariti Andriju iz Budve i k*ratog Filipa koji joj je prao, a ona cedila prljav veš. Čitav brak u kupatilu hotela - rekao je Kristijan.

Golubović je pričao i o Slobi i Luni.

- Sloba je klasičan mutavi balvan, galamdžija na žene, od kojih je i sam veća žena. Luna je izgledala tromo, kruto i aljkavo, kao da se nalazila na kampovanju u okolini Makarske sa dečkom iz Mađarske, umišljajući da je ljubav sa letovanja za sva vremena - rekao je bivši učesnik "Farme".

Pričao je i o Kiji Kockar.

- Kija je perfidno namazana. Svaku grešku oba ljubavnika je iskoristila za svoj oltar na kome se uloga ogromne žrtve dobro naplaćuje. Stanija je napokon dobila ozbiljnu konkurenciju - rekao je Kristijan.

Poslušajte snimak:

VIDEO: Zvala sam muža na nastup, rekao mi je da nema s kim da dođe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekonomista

    4. avgust 2018 | 10:35

    Da li je moguće da se ovaj čovek sa margine drustva pita za mišljenje o bilo čemu? Takvima bi trebalo zabraniti svaki medijski prostor.

  • Gospodin Kijevac

    4. avgust 2018 | 17:09

    Nema ovaj pojma. Kija je pobedila jer je jaka ličnost, inteligentna, mudra, prefrigana, borbena. Žena je oduševila stavovima i razmišljanjem, dok su se njeni "konkurenti" time srozali i obrukali i još sami sebe ukanalili lažima i foliranjem, dok je Kija baratala samo argumentima, činjenicama i istinom.

  • Dare

    4. avgust 2018 | 10:57

    Stanija je zategnuta, dok ovoj vise s. se i puna celulita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA