≫ 

Bujne grudi u prvom planu, a onda je počela da vrcka guzom: Ovaj seksi snimak Kije Kockar ima više od 150.000 pregleda za 7 sati (VIDEO)

U pitanju je nastup pobednice "Zadruge" u jednom klubu u Budvi

Kristina Kija Kockar je sinoć je imala nastup u Budvi sa grupom "Ministarke". Pobednica "Zadruge" je snimak sa svog seksi performansa izbacila na Instagram, a ono što može da primeti da se provokativno obukla.

U prvom planu su bili njene bujne grudi, a u jednom momentu je počela da vrcka guzom.

Snimak je za 7 sati imao više od 150.000 pregleda, a možete ga pogledati na početku teksta.

VIDEO: Izazovni dekolte, pa pesnica u grudi: Kija na jahti pravi haos:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetla

    11. avgust 2018 | 19:05

    Citam i ne mogu verovati da postoje toliko mrznje i.ljubomore. Kome he Kija naudila? Kome se zamerila? Kome je muza otela? Znam je..uz nju sam...i bavimo se istim poslom. Zasto tolika ljubomora? Zeba je ambiciozna. radna i disciplinovana. Kulturna i obrazovana. Ume da peva. Nista slabije od Karleuse..losije od vrhunskih pecacica. Ali zasto joj ne dati sansu? Cemu fanovi Lune tako komentarisu. Nije u redu. Budite korektne...Kija moze biti primer mnogima...svojom ambicijom..trudom i kulturom. Hvala.

  • A gde su?

    10. avgust 2018 | 21:07

    Milica Pavlović, Milica Todorović, Anastasija, Rada Manojlović, gde su sve one mlade kvalitetne pevaćice,o njima se pise jednom u nedelju, dve, a o Kiji pet puta na dan. Bruka.

  • A gde joj?

    11. avgust 2018 | 16:35

    Vuk Mob, sklonila ga kao da se slegne prašina oko razvoda, a mnogo joj tesko palo,i meni evo jako zao srce me boli za nju. 😝😝😝😝😝😝😫😫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA