≫ 

Kija joj je bila favorit, a sada Ceca ima novog omiljenog zadrugara! Da li će on biti novi pobednik u ovom rijalitiju? (FOTO)

Pevačica je pred sam početak Zadruge 2 pružila podršku jednom učesniku

  • 5
Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Budući učesnik Zadruge 2, pevač i producent Mirko Gavrić pred sam ulazak u rijaliti objavio je sliku sa jednom od naših najpopularnijih folk pevačica Cecom Ražnatović i otkrio da mu je upravo ona velika podrška pred ulazak u drugu sezonu ovog šou programa.

Iako Karleuša ne podržava rijalitije, on ju je pozvao da stane uz njega! Savo Perović pred ulazak u Zadrugu 2 otkriva svoju taktiku! (VIDEO)

- Prijatelji su najveće bogatstvo! A moji su veliki ljudi, plemenitog srca i beskrajne duše. Veliko TI hvala za sve!!!! - napisao je  Mirko uz sliku sa pevačicom.

Podsećamo, Ceca je bila podrška i pobednici prve sezone Zadruge Kiji Kockar, pa joj je poklonila i haljinu za završno gala veče ovog rijalitija.

VIDEO: Nikad dublji dekolte: Seksi Ceca napravila žurku u Diseldorfu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iznenadjena

    4. septembar 2018 | 08:46

    Bas me cudi da je Ceca nasa velika zvezda, pevacina podrzavala onu dvolicnu Kiju, zar niko nije mogao da je provali!!!

  • Nins

    4. septembar 2018 | 09:29

    Oharaska, samo pročitaj prvu rečenicu gore, ti si lil nepismen ili ti smeta sto ona podržava svog dugogodišnjeg prijatelja. Naravno Lunin prijatelj, to tebi smeta.

  • Oharaska

    4. septembar 2018 | 08:09

    Na slici je Ceca koja se slikala sa jednim od svojih pratećih vokala. On gura priču I plaši ostale zadrugare kako je jako bitan..hmmm...hmmm... Podrška će biti kada Ceca bude objavila sliku sa njim, a to se neće desiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA