Konačno otkriven datum! Maja Berović sprema spektakl u Beogradu

- Znam da su svi dugo čekali datum, ali konačno euforija može da počne. Sa velikim nestrpljenjem isčekujem trenutak kada ću zajedno sa svojom publikom pevati u glas - poručuje Maja

  • 6
Foto: Promo

Popularna pevačica Maja Berović odredila je datum svog beogradskog koncerta o kojem se dosta nagađalo.

Na radost mnogobrojnih fanova Maja je veliki koncert zakazala za 2. novembar u "Štark Areni". Ona će u narednom periodu sa svojim saradnicima raditi na svakom detalju vezanom za ovaj koncert jer želi da njena verna publika prisustvuje pravom spektaklu.

- Znam da su svi dugo čekali datum, ali konačno euforija može da počne. Sa velikim nestrpljenjem isčekujem trenutak kada ću zajedno sa svojom publikom pevati u glas. Započele su pripreme za Arenu, od uvežbavanja koreografije, izrada scene, pripreme stajlinga i mnogih drugih detalja. Biće i veliki broj iznenađenje za moju najverniju publiku - rekla je Maja ovim povodom.

Od utorka, 18. septembra na svim prodajnim mestima mogu da se kupe karte za predstojeći koncert.

Podsetimo, Maja je u julu izdala album "Seven" koji je za kratko vreme postao veoma slušan u regionu i dostigao preko 150 miliona pregleda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA