≫ 

Želeo je sa mnom da snimi duet, a sada je to velika balkanska zvezda! Anabela oplela po Slobi, pa prokomentarisala njegov nastup sa Kijom!

- Želim da podnađe kompas pošto mi se čini da ga je izgubio - rekla je Anabela

  • 85
Anabela Atijas, Foto: Nikola Tomić

Majka rijaliti učesnice Lune Đogani, pevačica Anabela Atijas progovorila je o bivšem momku svoje ćerke Slobodanu Radanoviću.

Anabela je otkrila da je imala želju da prorazgovara sa Radanovićem, ali da do razgora između njih nije došlo.

- Najiskrenije sam poželela da pricam sa njim, nisma upela to. Žao mi je što smo ono gledali u Zadruzi i što smo doživeli da je druga priča napolju, nema karaktera, empatije - rela je Anabela i dodala:

- Meni respekt ne treba, bilo bi mi drago da sam mogla u oči da ga pogledam, želim da prodađe kompas pošto mi se čini da ga je izgubio - zaključila je Lunina majka.

Sloba, Foto: ATA Images

Pevačica se osvrnula na Slobin zajednički nastup sa bivšom ženom Kristinom Kockar, pa je spomenula da je Radanoviću nekada bila želja da sa njom snimi duet, dok su sada pevačeve želje drugačije.

- Svako ima pravo da radi ono sto voli, meni je sve to super, ljudi se bore, ne bih tu nista komentarisala - rekla je Anabela i dodala:

Anabela, Printskrin: TV Pink

- Sa ljudske strane sam želela da porazgovaramo oči u oči. Žao mi je sto nisma dobila šansu da stisnemo jendo drugom ruku. On je želeo da snimi duet sa mnom, još pre Zadruge. Sada nisam to ja, nego velika balkanska zvezda - zaljučila je Atijasova.

VIDEO: Anabela priča kako je Luna imala nervni slom zbog Slobe posle Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???????????????

    3. oktobar 2018 | 09:18

    Ona kaže da je Sloba izgubio kompas, on je dečko na svoju sreću na vreme video s kim ima posla i spasio se, a ona je izgubila kompas što smo videli po njenim izjavama i postupcima, arogantna...

  • Jeca

    3. oktobar 2018 | 10:04

    Da li ste ti i tvoja ćerka imali empatije prema Kiji dok ste podržali preljubu!? Gospodjo draga, dozovi se pameti, učini uslugu sebi i svojoj porodici, posveti se svojoj deci! Upropastices i preostale dve ćerke!

  • Vanda

    3. oktobar 2018 | 08:09

    Blam od emisije.Anabela je pokušala da bude fina,slatka da glumi feniks pticu,ali mene ne može da prevari.Verujem joj da je Slobodan zvao Lunu,ali ono pokazivanje Luninog telefona i priče kako je pevač dužan s njom da popriča je prejadno.A tek priča da je ono bila velika ljubav. Možda za Anabelu koja je navikla na takve odnose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA