HOĆU SEKS U TROJE SA KARLEUŠOM I TOŠIĆEM: Evo šta je još rekla Ružica Veljković (FOTO)

- Karleuša i ja u duetu bismo izludele njenog Duška - priznala je bivša modelsica i učesnica rijalija "Parovi" televizije Hepi

  • 48

Bivša učesnica "Parova", starleta Ružica Veljković, otvoreno je priznala da bi volela da proba seks sa Jelenom Karleušom i njenim mužem Duškom Tošićem.

Bivša modelsica se već pohvalila da je bila u trojci sa Tijanom Ajfon i Vladom Mandićem ,koji je pre nekoliko dana po drugi put postao otac, a sada bi da se nađe u krevetu sa popularnom pevačicom i fudbalerom. Mada, priznala je da je JK privlači više od Duška.

NEČASNE SESTRE: Ružica i Tamara se ljube u usta! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ŠAVIJA I RUŽICA POKAZALE MEĐUNOŽJE: Otkačile se čim su izašle iz "Parova"! (FOTO)

- Jelena je vatrena žena koja je sigurno odlična u krevetu. Mislim da ne legne kao krava, kao mnoge žene, nego se trudi i daje maksimalno. Karleuša i ja u duetu bismo izludele njenog Duška. On deluje mirno, pitomo, ali mislim da tokom seksa potpuno podivlja i da se pretvara u alfa mužjaka. Pa ne bi Jelena s njim bila toliko dugo da je on samo lep i zgodan, sigurno je fantastičan je*ač - rekla je Ružica za "Informer".

Foto: Twitter/karleusastar Foto: Twitter/karleusastar

Starleta je otkrila i da se ne plaši Jelenine reakcije, jer ona "ne želi da joj otme muža, već samo da osveži njihov brak".

- Jelena je ozbiljna žena, svetskih shvatanja. Ona zna da je u svakoj vezi eksperimentisanje poželjno. Zato je bolje da mu ona pruži nezaboravnu seks-avanturu, nego da po splavovima juri neke kurveštije. A i njoj bi bilo vrhunski. Duško i ja bismo se potrudili da bude na sedmom nebu. Nikada ne bi zaboravila takav orgazam - završila je starleta.

Printskrin: Youtube/Pevačice i Starlete BEZ CENZURE Printskrin: Youtube/Pevačice i Starlete BEZ CENZURE

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA